Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wait hack Vesteris.pl

__Homix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wait hack polega na tym, że "bije" ciągle, ale my tego nie widzimy, a gdy bijemy, nie możemy nic przesuwać itp. W trakcie chodzenia (np. w kółko), będziesz mógł przesuwać/wyciągać z depo itemy.

Opublikowano

Oj ktos sie nie zna na systemie lowienia na vesterisie :)

Wystarczy zwykły fishbot, który będzie machał byle co, a punkty się nabijają.

Opublikowano

Wystarczy zwykły fishbot, który będzie machał byle co, a punkty się nabijają.

Punkt dostaje się co 3 wyciągnięcia wędki pod warunkiem że kliknęło się odpowiednią ilość razy spację tzn tyle co tych kulek. Zresztą jak zaczniecie za bardzo kombinować z tym łowieniem to będę musiał aktualizować system, a mam jeszcze kilka rozwiązań na to.

Najlepsza beka jest z was wszystkich na wh, piszących "nie, nie ja nie mialem wh, gm k***o" a jak zobaczą postać w postaci logów "no dobra, przepraszam, mogę ostatnią szanse dostac?". Inba over9k.

Opublikowano

Punkt dostaje się co 3 wyciągnięcia wędki pod warunkiem że kliknęło się odpowiednią ilość razy spację tzn tyle co tych kulek. Zresztą jak zaczniecie za bardzo kombinować z tym łowieniem to będę musiał aktualizować system, a mam jeszcze kilka rozwiązań na to.

Najlepsza beka jest z was wszystkich na wh, piszących "nie, nie ja nie mialem wh, gm k***o" a jak zobaczą postać w postaci logów "no dobra, przepraszam, mogę ostatnią szanse dostac?". Inba over9k.

No to zrobiłeś to, bo na poprzedniej odsłonie czy machnąłem czy nie machnąłem to punkty wpadały, więc byle co postawić wystarczyło i punkty się nabijały.

A co do tego WH to słyszałem xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takiego badziewia to nie polecam używać,w logach was zobaczą i w 5 min macie bana. Zresztą w ogóle tam grać nie polecam ;p

00899915336540443043.png

Opublikowano

działa, duzo banow za to leci? czy admini maja w pupie?

WCHUJ, u mnie już dwa konta poleciały w ciągu kilku godzin gry. ;)

Ebmy5Hc.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...