Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] KarieS.pl

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszył się dużą popularnością, bo każdy myślał, że to będzie identyczna senthia, ta co poprzednia.

No i był przecież widocznie gracze zapomnieli co było na senthi.  

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i był przecież widocznie gracze zapomnieli co było na senthi.  

Bardzo dobrze pamietam.

Co drugi dzień zuo, które organizował Stain. ( nie takie marne zuo jak wasze, na senthi cała pustynia była w azraelach.)

Eventów było mnogo, a tutaj ... ?

Opublikowano

W końcu. Serwer zapowiada się naprawdę dobrze ! :D Mnie to tam nie interesuje że reaktywacja. Każdy niekiedy ma upadki- ważne żeby wstać z ziemi i się nie poddać :) Oby tylko administracja nie olała serwera po miesiącu :) Ale jak najbardziej czekam do poniedziałku :D zobaczymy czy będziecie punktualni :) Bo to też jest ważna sprawa :D

Opublikowano

według mnie po reworku większość rzeczy powinna być zmieniona, niestety tutaj tego nie widzę

Ten czas gdy rozpoczynają się wakacje, z 2 zapowiedzianych serwerów na Czerwiec rodzi się 10 innych, odsmażanych, kotletów, gotowców, tylko aby był itemshop.. blech.. rzygam tym..

czyli możesz przybić piątkę z tymi którzy odgrzewają  :P

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

W końcu. Serwer zapowiada się naprawdę dobrze ! :D Mnie to tam nie interesuje że reaktywacja. Każdy niekiedy ma upadki- ważne żeby wstać z ziemi i się nie poddać :) Oby tylko administracja nie olała serwera po miesiącu :) Ale jak najbardziej czekam do poniedziałku :D zobaczymy czy będziecie punktualni :) Bo to też jest ważna sprawa :D

Jeśli hosteam nie nawali to serwer wystartuje równo o 18.00

Bardzo dobrze pamietam.

Co drugi dzień zuo, które organizował Stain. ( nie takie marne zuo jak wasze, na senthi cała pustynia była w azraelach.)

Eventów było mnogo, a tutaj ... ?

A tutaj było tyle eventów, że gospodarkę serwera zepsuły, to kolejny błąd który popełniliśmy. Teraz zuo będzie co drugi, trzeci dzień ale małe :) 

według mnie po reworku większość rzeczy powinna być zmieniona, niestety tutaj tego nie widzę

czyli możesz przybić piątkę z tymi którzy odgrzewają  :P

­

Z tobą również :) 

Opublikowano

UP, no to powodzonka. Kiedy planujecie następny rework po tym reworku ? Bo mi się nudzi xDB)xD xD B)xD xD

Opublikowano

UP, no to powodzonka. Kiedy planujecie następny rework po tym reworku ? Bo mi się nudzi xDB)xD xD B)xD xD

Więcej na twoje kretyńskie posty nie odpisze. 

Klient będzie dostępny równo o godzinie 20.00 

Opublikowano

Więcej na twoje kretyńskie posty nie odpisze. 

Klient będzie dostępny równo o godzinie 20.00 

Po co ciągle nowy client skoro nic nie zmieniliście ? Nie wystarczy stary i patch jakiś do tego ?

@@ Odgrzewany kotlet jest niedobry B)

Opublikowano

Nie wiem czy tylko u mnie jest tyle wolnego miejsca w prezentacji, ale pomijając to. Sporo setów, serwer też nie prezentuje się źle. 

Powodzenia. ;) 

~ ~

Opublikowano

Nie wiem czy tylko u mnie jest tyle wolnego miejsca w prezentacji, ale pomijając to. Sporo setów, serwer też nie prezentuje się źle. 

Powodzenia. ;)

U wszystkich tak jest ponieważ chcieliśmy zachować odstęp i jakiś łat w tym wszystkim :) 

Opublikowano

Ten serwer to jest nic innego jak stara Senthia.pl, którą tworzyli ludzie z "forgame.pl", którzy sprzedali się dla FuBu. Serwer polecam ze względu na to, że można wrócić do starych dobrych czasów panowania serwera: "Senthia.pl", na którym cieszyła się grą bardzo duża ilość graczy (choć posiadali 250 poziom, nie nudziła ich gra na tym serwerze), lecz nie wiem nic o administracji tego serwera, nie znam ich dlatego serwer polecam w 80%, myślę, że warto będzie na nim zagrać, oby bez bugów.

Zawitam :)

Opublikowano

­Podobają mi się bronie, zbroje.

Dodałbym / zmieniłbym mounty. Jak z kostiumami? 

Zawitam ^^

Opublikowano

Mieliscie odać władowane  Sm w sterego Kariesa, a tu teraz wchodze zamiast mi dodać SM to mi usuneliscie 200SM  z konta... Porazka! 

BD TE SM ZWRÓCONE CZY NIE? A NIE RÓBCIE LUDZI W BALONA;/

Opublikowano

Mieliscie odać władowane  Sm w sterego Kariesa, a tu teraz wchodze zamiast mi dodać SM to mi usuneliscie 200SM  z konta... Porazka! 

BD TE SM ZWRÓCONE CZY NIE? A NIE RÓBCIE LUDZI W BALONA;/

Będą. 

­Podobają mi się bronie, zbroje.

Dodałbym / zmieniłbym mounty. Jak z kostiumami? 

Zawitam ^^

zapraszamy 

Opublikowano

Jak mam starego clienta to musze nowego pobierać czy mi bd działał na starym cliencie karies?

Wiesz co zaraz łatkę zrobię jesli ktoś ma starego klienta do godziny 14 powinna sie pojawić niestety nie mogę dodać do patchera ponieważ hosting jest u kogoś innego a tej osoby nie ma niestety.  

Łatka znajduje się na stronie głównej.

Opublikowano

A jakaś mała rozpiska bonów, co na jaką mapkę, na jakiego bossa. :-P

Jak na easy mogłoby to być bardziej rozpisane, bo nie wszyscy grali w poprzednich odsłonach, i nie wiadomo czego można się spodziewać.

(^_-)

Opublikowano

Sm-y będa zwracane ze starego KarieSa :v?

Ile razy mogą odpowiadać na jedno i to samo pytanie???

"Tak bedą zwracane"

Opublikowano

A jakaś mała rozpiska bonów, co na jaką mapkę, na jakiego bossa. :-P

Jak na easy mogłoby to być bardziej rozpisane, bo nie wszyscy grali w poprzednich odsłonach, i nie wiadomo czego można się spodziewać.

(^_-)

Postaramy się, to rozpisać na naszym forum. 

Sm-y będa zwracane ze starego KarieSa :v?

Tak mam nadzieje, że do jutra się wyrobi bo, to nie od nas zalezy lecz od osoby która robiła nam stronę.  Jeśli się nie wyrobi do jutra, to SM zostaną zwrócone do końca tygodnia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...