Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić żeby pet nie zbierał skrzynek cargo?

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Latam sobie na leonovie po 1-4 1-3 i w pecie mam zbieracza + 3 protokoły radarowe i teraz pytanie, co zrobić żeby pet zbierał tylko skrzynki bonusowe? Da sie wgl to zrobic?

Opublikowano

Latam sobie na leonovie po 1-4 1-3 i w pecie mam zbieracza + 3 protokoły radarowe i teraz pytanie, co zrobić żeby pet zbierał tylko skrzynki bonusowe? Da sie wgl to zrobic?

jak sie zapelni ladownia to juz tylko boxy bedzie zbierał :P

Opublikowano

No nie tak całkiem :) Będzie też próbował podnosić cargo, ale nie podniesie bo pełna ładownia - przynajmniej u mnie tak jest. Wyświetla komunikaty, że nie może podnieść :) Mechanizm zbierania już tak jest skonstruowany i nic się na to nie poradzi :)

Opublikowano

Nie zrobisz z tym nic. A co Ci to przeszkadza, że zbiera skrzynki cargo? Możesz zapełnić ładownie i ten komunikacik będzie wyskakiwał tylko u góry ekranu, więc to prawie nic ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

w interfejsie idzie ustawic ,zeby zajete skrzynki byly niewidoczne,ale nie wiem czy to cos pomoze...nie sprawdzalem tego,bo mi to wisi czy zbiera cargo czy nie..mi jak zapelni ładownie to omija cargo

Opublikowano

@up

Startując z czystą ładownią i odznaczoną opcją pokazywania skrzynek cargo (jedną i drugą) po kilku godzinach zbierania z petem mam trochę surowców w ładowni. Wynika z tego tyle, że pet nie jest pixelbotem i zbierał będzie nawet te niewidoczne skrzynki cargo - innego wytłumaczenia nie widzę :)

Opublikowano

@MATORAX

Startując z czystą ładownią i odznaczoną opcją pokazywania skrzynek cargo (jedną i drugą) po kilku godzinach zbierania z petem mam trochę surowców w ładowni. Wynika z tego tyle, że pet nie jest pixelbotem i zbierał będzie nawet te niewidoczne skrzynki cargo - innego wytłumaczenia nie widzę :)

mi nie zbierał jak latałem z moim na boxach i npc biłem

PSlqjGC.png

Opublikowano

ja mam coś takiego że jak mam pełną ładownię to PET się czasem buguje i nic nie zbiera, tylko lata za mną cały czas nawet jak obok jest skrzynka bonusowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...