Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowu czysty klient 40k :v

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Propsuje, wkońcu klient pod source będzie dla zaczynających.

Wiadomo Lajk dobra firma.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

przecież to jest jakiś client serwera astreya nawet można się z niego bezpośrednio na serwer polaczyc

bo pewnie ich root ;p tak samo na tym 34k z pandorą czy innym syfem też się da połączyć. :)

tak to jest czysty pewnie :)

@Lajk 

chciał niechciał ale Lajk bdzie Lajkowany :C

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

­Posiada on wszystkie aktualne kostiumy, zbroje, bronie i wszelkie modele oraz system pasów, wilkołaka i całe rooty z pl-a? Jak nie, to ten klient jest nieprzydatny, bo każdy sobie taki moze zrobic :s

Opublikowano

przecież to jest jakiś client serwera astreya nawet można się z niego bezpośrednio na serwer polaczyc

Musiałem gdzieś testować...

@Harnaś, ma kostiumy oprócz likana.

Opublikowano

­Posiada on wszystkie aktualne kostiumy, zbroje, bronie i wszelkie modele oraz system pasów, wilkołaka i całe rooty z pl-a? Jak nie, to ten klient jest nieprzydatny, bo każdy sobie taki moze zrobic :s

Jak Ty chcesz używać systemów Webzen jak oni przeszli na Cythona? Musisz sam pisać, kupić albo czekać na sg :p
Opublikowano

Jak Ty chcesz używać systemów Webzen jak oni przeszli na Cythona? Musisz sam pisać, kupić albo czekać na sg :P

Chyba że jakieś pro elo developery z deva zrobią kopie systemów ;)

­

Opublikowano

niestety nie każdy :D iż nie ogarniam clientów więc ja nieumiem :P

komu poco ten syf likan? niektórzy lubią to dodadzą sami :]

Opublikowano

niestety nie każdy :D iż nie ogarniam clientów więc ja nieumiem :P

komu poco ten syf likan? niektórzy lubią to dodadzą sami :]

Polska język, trudna język.

Opublikowano

Polska język, trudna język.

no wiem ze polska trudna jezyk. ^,^ a dzieci słownika ortograficznego chodzą wszędzie. i tylko poprawiają aby pokazać iż jest się marnym kujonkiem języka polskiego który jest tępiony dzień w dzień w szkole ;/ no ale w końcu wakacje i dzieci mogą poszpanować. :/

Opublikowano

no wiem ze polska trudna jezyk. ^,^ a dzieci słownika ortograficznego chodzą wszędzie. i tylko poprawiają aby pokazać iż jest się marnym kujonkiem języka polskiego który jest tępiony dzień w dzień w szkole ;/ no ale w końcu wakacje i dzieci mogą poszpanować. :/

To, że u Ciebie w zawodówce na polskim uczą czytać i pisać opowiadania, to nie moja wina. Wiesz w ogóle co oznacza słowo kujon?

@topic, tak szczerze to najlepiej wziąć podstawkę 2010/11 i do niej po kolei dodawać systemy, modele itd, które nam są potrzebne. Wtedy nie ma zaskoczen, że coś nie działa, a często się tak zdarza na tych nowych klientach. Anyway, dzięki za wstawkę.

Opublikowano

To, że u Ciebie w zawodówce na polskim uczą czytać i pisać opowiadania, to nie moja wina. Wiesz w ogóle co oznacza słowo kujon?

@topic, tak szczerze to najlepiej wziąć podstawkę 2010/11 i do niej po kolei dodawać systemy, modele itd, które nam są potrzebne. Wtedy nie ma zaskoczen, że coś nie działa, a często się tak zdarza na tych nowych klientach. Anyway, dzięki za wstawkę.

Po to się je sprawdza, akurat ten client był na serwerze gdzie było 1k online + także wątpie żeby jakieś zaskoczenia były ;)

­

Opublikowano

Po to się je sprawdza, akurat ten client był na serwerze gdzie było 1k online + także wątpie żeby jakieś zaskoczenia były ;)

­

Client godny uwagi. Przetestowałem i ładnie śmiga, oraz faktycznie oczyszczony ze zbędnych gów***  <_<

Opublikowano

Client godny uwagi. Przetestowałem i ładnie śmiga, oraz faktycznie oczyszczony ze zbędnych gów***  <_<

Z każdym clientem wrzuconym na mpc mam coraz większego skilla i coraz większe pojęcie, dzięki czemu moje clienty są coraz lepsze.. co za tym idzie warto korzystać :D

i dzięki za opinie ;)

Jak by ktoś chciał client np. z serwera którego pliki są na mpc to zapraszam na pw ;)

­

Gość Lajk™
Opublikowano

Klient nie posiada plikow LOCALE.EIX/EPK ;(

Nie wiem jakbym musiał go przeskryptować żeby nie miał locale.. locale i uiscript jest w root ;)

­

Opublikowano

Trzeba naprawić jeszcze 2 rzeczy 1

. Nie widać ikony pierwszego skilla w gildii.

d93020f7e74f902f76086796674fcd23.png

2 Jak serwer jest off to, zamiast pisać Błąd połączenia z serwerem komunikat się nie zmienia pisze cały czas zostaniesz połączony a dźwięk zmiany komunikatu słychać.

sygna.png

Opublikowano

Nie wiem jakbym musiał go przeskryptować żeby nie miał locale.. locale i uiscript jest w root ;)

­

Nie widać itemków założonych o Tutaj ,co powoduje brak możliwości zdjęcia ich  <_<

http://scr.hu/27sy/jc962

Gość Lajk™
Opublikowano

Trzeba naprawić jeszcze 2 rzeczy 1

. Nie widać ikony pierwszego skilla w gildii.

d93020f7e74f902f76086796674fcd23.png

2 Jak serwer jest off to, zamiast pisać Błąd połączenia z serwerem komunikat się nie zmienia pisze cały czas zostaniesz połączony a dźwięk zmiany komunikatu słychać.

Tam akurat chyba musisz zmienić okno logowania ;)

­

Nie widać itemków założonych o Tutaj ,co powoduje brak możliwości zdjęcia ich  <_<

http://scr.hu/27sy/jc962

Pewnie masz więcej niż 2 strony na serwerze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...