Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ciekawych pluginów pod skyblock!

YTPolishDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję pluginów pod skyblocka dodających urozmaicenie, takich jak tworzenie kilku wysp np: wyspa latwa, wyspa dla expertów.

Nowych craftingów urozmaicających grę, sklepu z hologramami ze klikajac na kogos otwiera ci sie sklep z itemkami do kupienia oraz sprzedania.

I wiele wiecej...

Pozdrawiam.

Opublikowano

7dbBz9Z.jpg
i3RhprD.jpg
MDdq24V.jpg
PyA6X9l.jpg

Trzymaj w tym spoilerze masz listę pluginów na skyblocka :)

Wszystko o czym pytasz znajduję się oto w tych pluginach.

Opublikowano

7dbBz9Z.jpg

i3RhprD.jpg

MDdq24V.jpg

PyA6X9l.jpg

Trzymaj w tym spoilerze masz listę pluginów na skyblocka :)

Wszystko o czym pytasz znajduję się oto w tych pluginach.

Wszystko co pokazakes nie zaciekawilo mnie... tylko ten VipSms

Opublikowano

No tak, bo przecież wszystko co tu widzisz masz już u siebie na serwerze, i pytasz się na dodatek bez sensu. dtlTraders oczywiście też masz na serwerze ale jednak się pytasz na mpc. Ogółem to polecam sprawdzić każdy z tych plg a potem się dalej wypowiadać niż wmawiać mi, że nie ma niczego co by Cię zaciekawiło. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

No tak, bo przecież wszystko co tu widzisz masz już u siebie na serwerze, i pytasz się na dodatek bez sensu. dtlTraders oczywiście też masz na serwerze ale jednak się pytasz na mpc. Ogółem to polecam sprawdzić każdy z tych plg a potem się dalej wypowiadać niż wmawiać mi, że nie ma niczego co by Cię zaciekawiło. Dziękuje, dobranoc.

Wyczuwam gimbaze, ja sie pytam. A ty już zaczynasz sie denerwowac :) Chodzilo mi o plugin jetpack itp. Niepozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...