Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FT | Ak Czerwona Linia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Market price. Zbyt mało warty skin żeby look cokolwiek dawał, bo na rynku da rade takie znaleźć nie przepłacając.

Opublikowano

Napisze ci raz, a dokładnie bo twoje posty w tym poddziale sa co najmniej zalosne...

NAKLEJKI NIE PODNOSZĄ WARTOŚCI SKINA(chyba, że to naklejka z kato 2014 na jakims drogim skinie)

Nametagi też nie podnoszą wartości, dodatkowo jest to standardowy ft

Opublikowano

Napisze ci raz, a dokładnie bo twoje posty w tym poddziale sa co najmniej zalosne...

NAKLEJKI NIE PODNOSZĄ WARTOŚCI SKINA(chyba, że to naklejka z kato 2014 na jakims drogim skinie)

Nametagi też nie podnoszą wartości, dodatkowo jest to standardowy ft

To jest dział wycena skinów nie dział twojego płaczu pisze tu o wycenę skinów, nie o twoje wypociny nie musisz tutac nic pisać nie pisze tutaj o naklejki tylko o wygląd bo sie nie znam na tym . A ty po za tym chyba też sie nie znasz i piszesz tutaj bóg wie czemu .

Opublikowano

az nie mam zamiaru prowadzic konwersacji z osoba o nicku nawalonycreeper, avatarem z lola i wypowiadajacego sie w dziale cs go...

chcesz wycenic skina? to k***a wejdz na steamcommunity.com/market, tam znajdziesz wycene i nie szukaj dodatkowych pieniedzy na patternach gowno wartych broni, profesjonalisto

Opublikowano

az nie mam zamiaru prowadzic konwersacji z osoba o nicku nawalonycreeper, avatarem z lola i wypowiadajacego sie w dziale cs go...

chcesz wycenic skina? to k***a wejdz na steamcommunity.com/market, tam znajdziesz wycene i nie szukaj dodatkowych pieniedzy na patternach gowno wartych broni, profesjonalisto

liczyłem na twoje wycenienie miszczu . Napisałem ze sie nie znam i sie pytam bo ma chyba mw look. zresztą nie musisz komentować tego postu 

Opublikowano

dostalem %% za spam, c**j ze mu wytlumaczylem ile jest warty w jednym poscie, ale w sumie teraz kazdy idiota moze byc moderatorem i miec milion plakietek... mpc z 2k10 plz wroc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...