Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić Macro?

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka

Posiadam myszke a4tech bloody v7 i chcialbym zrobic macro ktore polegałoby na zasadzie ze jak bede trzymal mouse 4 (ten boczny przycisk) to caly czas bedzie mi szybko spamowalo LPM

Opisze jak to ma wygladac w praktyce:

Np; klepie sie na hardcorze i trzymam mouse4 i caly czas napierdala mi mieczem w przeciwnika

Ma ktos taki skrypt lub wie jak go napisac  ?

AutoHotKey nie wchodzi w gre

8kHod.png

Opublikowano

Chyba nie dasz rady czegoś takie zrobić, ale używając programów do mapowania klawiszy myszki, mógłbyś ustawić LPM jako scroll. Przy takim ustawieniu wystarczy tylko kręcić scroll'em, a gra to odczyta jako szybkie "spamowanie" LPM.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Chyba nie dasz rady czegoś takie zrobić, ale używając programów do mapowania klawiszy myszki, mógłbyś ustawić LPM jako scroll. Przy takim ustawieniu wystarczy tylko kręcić scroll'em, a gra to odczyta jako szybkie "spamowanie" LPM.

nie rozumiem ludzi ktorzy c***a wiedza na temat danej myszki a sie wypowiadaja ;)

Do myszki a4tech bloody v7 jest specjalny sterownik w ktorym mozna sobie zaprogramowac mouse 4 / mouse 5 , scrolla i inne przyciski i zrobic do niego macro (czyli czynnosc ktora bedzie wykonywac dany przycisk np. gdy klikne mouse4 to bedzie mi spamowalo lpm) tylko ze ja tego czegos nie umiem zrobic a wiem ze cos tkaiego jest bo w starej gildii tego uzywali.. 

DwIEg.jpg

OTgAb.jpg

8kHod.png

Opublikowano

Nie wspomniałeś o tym, że masz program do tej myszki.

A po za tym i tak wygodniej jest kręcić scroll'em niż klikać przycisk.

5719814456868591400331.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...