Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop piłek na PL.

Souveraiin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej Kobiet 2015 - Event piłkarski 03-05.07

Drodzy Gracze,

na świecie dzieją się obecnie duże sportowe wydarzenia, o których możecie nie mieć pojęcia! Chociażby Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej Kobiet 2015.
Metin2 chce także włączyć się do dopingu i wspierać nasze panie przy pomocy dropu piłek!
Weźcie udział w tym wydarzeniu w przyszły weekend od 3 do 5 lipca i zapolujcie na piłki nożne, aby potem wymienić je na złotą piłkę! Złote piłki zawierają cenne przedmioty, takie jak Magiczne Ruda Żelaza i Perły.

Mecze ćwierćfinałowe już jutro, nie zapomnijcie o dopingu! :)

Wasz Metin2 Team

Tak dla tych, którzy nie odwiedzają forum PL'a. ;)

@ edit:

Gracze Metin2,
Szczodrobliwość Boga Smoka rozpostarła się na trzy królestwa!
Skorzystajcie z szansy i zdobądźcie dla siebie 30% więcej Smoczych Monet w dniu 26.06.2015r. przez cały dzień.

Zespół Metin2.Pl

Opublikowano

Z tego co wiem drop z złotych piłek nie będzie zmieniony w stosunku do tego dropu z 2014r.

Na wiki też nie zmienili, więc możliwe, że dobrze wiem. Ale to się okaże. ;)

80343027588468804876.jpg

Tyle ze w "cennym dropie " napisali ze beda perly i rudy a o zmiankach nic nie wspomnieli

u1lc.png
Opublikowano

Cały czas to samo, ja to bym na ich miejscu coś zmienił wreszcie - jakieś szaliki sportowe, coś. Flagi różnych krajów. Jak dla mnie taka innowacja by była o niebo lepsza od tego co teraz - moje zdanie.

W sumie i tak każdy nadropi piłek i będzie na + jakiś.

201dzc.png

Opublikowano

byloby elegancko podrobic troszke pilek i zbonowac eq,

1. od jakiego lvla dropia pilki ? 

2. na jakim lvlu najlepiej dropic?

3. Moze oddawac raz na 24h, a z roznych kont typu 1lv mozna ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Niekoniecznie w v3 bo v2/v3 głównie będą pozajmowane przez ludzi 90+ którzy będą tam dropili na innych postaciach, a głównymi pilnowali sobie spota.. Nawet w m1/m2 można podropić na mniejszych lvl (m1 psi/wilki/dziki na 3-6lvl, m2 dzikusy 15-25lvl, sam w zeszłym roku dropiłem na 25lvl na dzikusach i pięknie leciały) Można wymieniać piłki na złotą raz na 24h, ale można oddawać z postaci 1lvl. W zeszłym roku na niektórych serwerach było więcej postaci 1lvl w m2 (bo tam się wymienia na złotą) niż na ch handlowym w m1. xD

Opublikowano

Niekoniecznie w v3 bo v2/v3 głównie będą pozajmowane przez ludzi 90+ którzy będą tam dropili na innych postaciach, a głównymi pilnowali sobie spota.. Nawet w m1/m2 można podropić na mniejszych lvl (m1 psi/wilki/dziki na 3-6lvl, m2 dzikusy 15-25lvl, sam w zeszłym roku dropiłem na 25lvl na dzikusach i pięknie leciały) Można wymieniać piłki na złotą raz na 24h, ale można oddawać z postaci 1lvl. W zeszłym roku na niektórych serwerach było więcej postaci 1lvl w m2 (bo tam się wymienia na złotą) niż na ch handlowym w m1. xD

No to trzeba wcześniej zając.Tam na prawde soprawo leci 200 na godzinę piłek ;)

/niereg. sygna

Opublikowano

Jak się ma sporo czasu na dropienie i chęci, by robić postacie i latać nimi do m2 - pewnie, że się da. W zeszłym roku gdy był ten event zarobiłem około 25-30kkk, tylko wtedy był dłużej, o wiele dłużej. Mając sporo czasu myślę, że w ten jeden weekend można wyciągnąć 2kkk+

Opublikowano

Jak się ma sporo czasu na dropienie i chęci, by robić postacie i latać nimi do m2 - pewnie, że się da. W zeszłym roku gdy był ten event zarobiłem około 25-30kkk, tylko wtedy był dłużej, o wiele dłużej. Mając sporo czasu myślę, że w ten jeden weekend można wyciągnąć 2kkk+

Dzięki za odpowiedź ;).

Czyli najlepiej dropić w m2?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź ;).

Czyli najlepiej dropić w m2?

Nie. Najlepiej dropić na metkach morderstwa w dt, albo postawić kilkanaście botów w m1 

Opublikowano

Nie. Najlepiej dropić na metkach morderstwa w dt, albo postawić kilkanaście botów w m1 

Plus tego jest jedynie taki, że nikt nie będzie ksuł. Jak już wielokrotnie napisałem szansa na drop jest taka sama z każdego moba i z tego wynika jedynie tyle, że im większy spot tym większa szansa że z każdego spota poleci piłka/polecą piłki. Na 3-6lvl w m1 też można, na 15-25 na dzikusach. Są to przetestowane miejsca i przedziały lvl, a nie wzięte z niczego. ;)

Opublikowano

Plus tego jest jedynie taki, że nikt nie będzie ksuł. Jak już wielokrotnie napisałem szansa na drop jest taka sama z każdego moba i z tego wynika jedynie tyle, że im większy spot tym większa szansa że z każdego spota poleci piłka/polecą piłki. Na 3-6lvl w m1 też można, na 15-25 na dzikusach. Są to przetestowane miejsca i przedziały lvl, a nie wzięte z niczego. ;)

Czyli kilkanaście botów w m1 to najlepsze rozwiązanie ;d 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...