Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze komputerowe gry dzieciństwa

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, podzielcie się tym i powiedzcie w co graliście, gdy byliście bardzo mali [ do 8 lat ], ja w:

Hugo, Harry Potter, pierwszą i trzecią przeszedłem z 50 razy a drugą z 70, wesołe przedszkole reksia, 101(2) dalmatyńczków, metin2, miecze i sandały 2, MFO1.

Dla hejterów

Nie pisać, że ktoś nie wychodzi z domu, każdy tutaj obecny, na 100% siedział na dworze 3h+ dziennie wtedy  :) 

Opublikowano

­Sporo tego było, większości nie pamiętam. Ale z tego co pamiętam to jakieś różowe pantery, te kaczki co sie do nich strzelało, mario, jakieś kolorowanki z barbie w szkole były, jakąś rakietą też się leciało i musiało się uważać na przeszkody, samochodówki różne, jakieś gry gdzie był śrubokręty i inne dziwne rzeczy w labiryntach jakiś czy coś, też coś było że sie czymś szło i musiało się uważać na jakieś grzybki, czy jakieś rzeczy (taka logiczna gierka),i multum innych których nie pamiętam nawet co miały w sobie.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja jeszcze dzieciństwo początkowe spędziłem na grach telewizyjnych i to wspominam najbardziej ale jak już mam jakieś wymienić z gier komputerowych to Toon Car czy jakoś tak;p

Ogólnie moje dzieciństwo spędziłem na dworze, a komputer był Mi nieznany (Z czego teraz bardzo się ciesze)

Szkoda Mi dzieciaków które się po 2000r urodziły bo widzę jak mało maluchów lata po dworze a tylko grają w gry...

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kiedy dostałem ps2 najwięcej grałem w ratchet&clank oraz crash twinsanity. Oczywiście były też takie tytuły jak pes 2006, mortal kombat, call of duty, ale najlepiej wspominam dwa pierwsze tytuły :)

Zaś jak byłem jeszcze młodszy to pamiętam taką konsole na "kasety", ale nic więcej :P

Opublikowano

Do 8 roku życia to ja nie miałem kompa i grałem jak już to na pegasusie. Jak dostałem komputer, czyli po komunii, to grałem w gta są.

Opublikowano

Już był taki temat, ale dokładam od siebie Project IGI, Duke Nukem Manhattan Project.

Opublikowano

Hugo, Diablo 2, Baldur's Gate 1 i 2, Planescape Torment, Black and White, Harry Potter, Alladyn (chyba z 300 razy go przechodziłem na normalu i do dzisiaj nie moge przejść całego), Cool Spot, Rollercoaster Tycoon, Airline Tycoon, Kangurek Kao, Bunguru WA. Pamiętam jeszcze bardzo starą czarno-białą gre, gdzieś z lat 1996-2000, w ktòrej chodziło się pająkiem i miało coś zrobić z pajęczyną, już nie pamiętam co. Jak ktoś zna nazwe tej gry to sypne 15 lajkòw.

Opublikowano

Crash bandicoot! / Gta 3,  tekken 2/3,  Tetris na nintendo, mario bros na pegazusie.

Edit, kurde przeoczyło mi sie że chodzi o gry komputerowe :/ więc worms armegeddon 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...