Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol na 5.12 Bugplaty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tez tak macie że nawet jak wbijecie do gry i nie macie nic odpalone to i tak wam wywala busplat ? Jeżeli nie to, chociaż powiedzcie jak mam to naprawić plz !

Opublikowano

Po pierwsze jakiego BoL'a uzywasz poniewaz od nulled wciaz pracuja nad crackiem 5.12 i widac nad shoutboxem OUTDATED 

A co do VIP to nie mam pojecia poniewaz nie zakupilem BoL'a -.-

Opublikowano

@Piotreek1995 no chyba dlatego założyłem temat żeby się spytać czy każdy tak ma, wtf weź sie zabij o.0

Ty się k***a lepiej zabij jak czytać nie umiesz "Update dla vip'ów w połowie z updatowany (błędy jeszcze są)". Praktycznie zawsze po update tak jest więc po co spamujecie gówno tematami

Po pierwsze jakiego BoL'a uzywasz poniewaz od nulled wciaz pracuja nad crackiem 5.12 i widac nad shoutboxem OUTDATED 

A co do VIP to nie mam pojecia poniewaz nie zakupilem BoL'a  -.-

To nie wiem jak oni pracują że crack normalnie działa :/

Opublikowano

@xAmigo ja własnie mam bola od finna to powinno działać jak już ogarną 

Jak bol będzie poprawnie działał to crack też :)

Opublikowano

Jak bol będzie poprawnie działał to crack też :)

Mi nie dziala jak wiekszosci osob z nulled i placza kiedy finn da update..Zreszta wystarczy wejsc w BoL od finna i widac LAST UPDATE ( data ) i wersja na jaka dziala a jest obecnie 5.11 :-;

wiec kazdy kto mowi ze dziala prosze o danie konkretnych dowodow... bo jak narazie to tylko kazdy gadac potrafi..

Opublikowano

Mi nie dziala jak wiekszosci osob z nulled i placza kiedy finn da update..Zreszta wystarczy wejsc w BoL od finna i widac LAST UPDATE ( data ) i wersja na jaka dziala a jest obecnie 5.11 :-;

wiec kazdy kto mowi ze dziala prosze o danie konkretnych dowodow... bo jak narazie to tylko kazdy gadac potrafi..

@Gremez

http://screenshooter.net/101974151/qormqpf
http://screenshooter.net/101974151/uqtuxwv

Opublikowano

Nie wiem jak to jest mozliwe :

BoL Status: Outdated 5.12 | EloBuddy Status: Updated 5.12

Updated for patch 5.11!

LAST UPDATE: 13.06.2015 - 11:10 PM 

nulled.io :)

Odpalasz bola bez cracka, czekasz na update i wyłączasz, odpalasz z crackiem i działa :)

Opublikowano

Odpalasz bola bez cracka, czekasz na update i wyłączasz, odpalasz z crackiem i działa :)

Probowalem juz tak zrobic niestety :) sypie bugsplatem z fuction :) sprawdzalem na obu maszynach : raz na laptopie raz na swojej krowie i na obu przypadkach sie sprawdzilo :) 

Ja po prostu czekam na oficialla od finna potwierdzenie ze wszystko dziala bez zarzutu , pewnie troche poczekam . " troche " musze sie uzbroic w cierpliwosc teraz . No ale sprawdze jeszcze raz na czysto 

to zrobić 

Opublikowano

Probowalem juz tak zrobic niestety :) sypie bugsplatem z fuction :) sprawdzalem na obu maszynach : raz na laptopie raz na swojej krowie i na obu przypadkach sie sprawdzilo :)

Ja po prostu czekam na oficialla od finna potwierdzenie ze wszystko dziala bez zarzutu , pewnie troche poczekam . " troche " musze sie uzbroic w cierpliwosc teraz . No ale sprawdze jeszcze raz na czysto 

to zrobić 

Niektóre skrypty ostro popsute :P SxOrbWalk nie potrafi lasthitować - anuluje autoataki co 0.1 i ponawia, zacina się przy minionie i trzeba klikać spację żeby biegł dalej :D

Opublikowano

Niektóre skrypty ostro popsute :P SxOrbWalk nie potrafi lasthitować - anuluje autoataki co 0.1 i ponawia, zacina się przy minionie i trzeba klikać spację żeby biegł dalej :D

ShadowVayne mi wystarczy do grania . Dzieki dziala tylko jezeli usunelem bola z rejestru :) Tak Doslownie zacina sie SOW. Sprobuje go zastapic MMA  bo inaczej skrypty pod kazda inna postac beda ssac bez SOW...MMA ma problem z lineclear oraz slabo dziala gdy trzeba atakowac po prostu stoi i atakuje gdy jest w zasiegu . 

Po prostu czekać na update SOW/SAC:R/MMA :) co do innych skryptow pod postac nie ma co sprawdzac poniewaz bez podstaw to nie ruszy :)

Opublikowano

Jeżeli używacie od Finna. To macie na nulled.io napisane że jest update do 5.12.

https://www.nulled.io/topic/38-bot-of-legends-dominate-your-enemies-dominate-the-league/      ||||  To macie dużą czcionką napisane Updated for patch 5.12!

I sobie sprawdzacie czy jest już update na 5.12 czy nie.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Jeżeli macie pobranego BoL'a dla free userów to macie napisane tutaj: http://forum.botoflegends.com/

nad Shoutbox'em że: free users disabled until 30/06/2015.

Opublikowano

A wiadomo wlaśnie kiedy bedzie aktualizowany Sx? Bo własnie patrze że wgl inna gra bez tego jest :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...