Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie,matematyka się kłania.

Matematyka jest podstawą programowania,bez niej ani rusz!;P.

Przecież to łatwe jest......żadnej funkcji Ci nie trzeba,wystarczy pomnożyć pole input (czy jak masz tam to pole w zmiennej nazwane....)

powiedziałem tyle,ile mogę,resztę myśl sam,przez całe życie Cię nikt nie będzie prowadził.....

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

właśnie matma o.O :

np.

Chcesz wyliczyć 46% z liczby 1414

to liczysz tak:

0.46 * 1414 = 650.44

czyli 46% z liczby 1414 to 650.44

a np. 78% z liczby 132:

0.78 * 132 = 102,96

kumasz?

kpw?

matma się kłania -.-

Opublikowano

Chyba go nie zrozumieliscie. On chce odczytac wartosc HP z gry i przy ilustam % bot ma sie potowac. ;)

I chlopak nie wie jak odczytac sama wartosc.

Opublikowano

myślałem ze chce odczytac wartości i na podstawie wzorów potowac , wartość odczyta z offsetów , użyć CE albo MHS do ich odczytu , potem ustalić pointer, potem ... to już robi się bajka i pod górę od nowa. jak opanuje pisanie skryptów i odczyt pamięci w AutoIt będzie z górki i ... gotowe! proste czyż nie? :)

lepiej poszukać coś na tema gry i sposobu pisania do niej botów, ale tak prawde mówiąc dałem skrypt na autopotera , najechać myszą kliknąć i potuje kiedy zmieni kolor, tu dokładniej zuzyje się mana albo hp ponizej jakiegoś poziomu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a ja myślę że takie cosik zrobił by only python z ingerencją w rooty metinka :P

korzystając z właśnie progressbarów i pisząc funkcję auto potowania (lub kradnac ją [chyba od kamera]) kojarzy mi się że takowe coś do rootów bylo ^^

w autoit odradze osobiście pixelsearcha do tego rozwiązania (próbowałem kiedyś {chodziło w kratkę, czasem potowało zbyt wcześnie}

Opublikowano

W sumie to wole Zrobic zeby wykryl ten czarny kolor Na pasku zycia jak straci HPi zeby uzyl mi wtedy mikstury

Opublikowano

W sumie to wole Zrobic zeby wykryl ten czarny kolor Na pasku zycia jak straci HPi zeby uzyl mi wtedy mikstury

Jesli dobrze ustawisz koordy i ograniczysz obszar poszukiwan powinno chodzic calkiem fajnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...