Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FREEDOM MU

Freedomm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj właśnie chodzi aby powstał serwer jak najbardziej przybliżony do freedoma . Czyli 2 sezon brak spotów na mapach , spoty na arenie po resie cofka do 255 rest płatne w zen 100kk,200kk...2kkk :) . Trzeba wszystko ładnie zrobić potem zająć się dobra publikacją i ruszyć . Nie ma co robić wszystkiego w pośpiechu

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mogę zakupić maszynkę i bawić się w fixowanie bugów ale potrzebuję murzyna (lub kilku) do zajęcia się nieszczęsną konfiguracją i postawieniem strony/forum. Sam chętnie na jakimś s2 bym się pobawił, np. 1.02c

Trza było mi pisać na gg :D 

iHacks  <3

Opublikowano

Tutaj właśnie chodzi aby powstał serwer jak najbardziej przybliżony do freedoma . Czyli 2 sezon brak spotów na mapach , spoty na arenie po resie cofka do 255 rest płatne w zen 100kk,200kk...2kkk :) . Trzeba wszystko ładnie zrobić potem zająć się dobra publikacją i ruszyć . Nie ma co robić wszystkiego w pośpiechu

no to mamy 2 strony wypisanych graczy ktorzy podejma walke wlicz +30 ktorzy wejda sprawdzic co jest grane na dzien dwa

chcecie logna odpalnie 97d + i zobczycie ze jak bedzie dobra konfiguracjia to bedzie w Chu*** ludzi. Nie wspomnie o klimacie :]

Opublikowano

Na razie nie wiadomo jaki to będzie serwer dokładnie, grunt by był oryginalny i dobrze dopracowany. Prace już się rozpoczęły żółwim tempem i przydałoby się kogoś do pomocy. Obecnie poszukiwani są:

• ogarniacz plików i konfiguracji do pomocy drugiemu koledze, który obecnie się tym zajmuje
  • ogarniacz strony www i/lub forum
Jeśli ktoś ma czas i ochotę pobawić się w tworzenie i prowadzenie serwera, to zapraszam na gg: 7658581, skype: mirraseq lub pw.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Moge podać wiele informacji co do konfiguracji freedoma, jesli bedzie to serwer bardzo zblizony do freedoma jestem w stanie zrobic kilka przelewów aby sie utrzymał. Pozdrawiam

Opublikowano

Moge podać wiele informacji co do konfiguracji freedoma, jesli bedzie to serwer bardzo zblizony do freedoma jestem w stanie zrobic kilka przelewów aby sie utrzymał. Pozdrawiam

PROSZE WPLACAC PIENIADZE NA PAYPAL: [email protected]

Opublikowano

Jak wejde na serwer, bedzie dzialac i konfiguracja bedzie podobna do freedom wtedy mozesz sie spodziewać kasy.

Patrz kto to napisał...

Opublikowano

PANOWIE ^^ IMPERATOR z TEJ STRONY .. 11 LIPCA rusza serwer MU NOMERCY, kazda edycja trwa okolo roku :) zawsze 1200-1600 online^^ nie 150 czy 300 ^^ low exp tam jest  ogien , chcecie sie sprawdzic zapraszam :) Ja wraz z moimi ludzmi wielokrotnie wygrywalismy CSa :P tyle ze od razu zaznaczam serwer nie dla nobow i jedno co moge zagwarantowac to ze serwer nie pada , jesli admin cos robi raz na 2 miesiace z serwerem to trwa 10 minut max i jest zapowiedziane^^ a tak ogolnie panuje prawo dzungli :) slaby ginie :P

Pozatym admini opiekuja sie polakami :) nie jak na jakichs pedalskich serwerach ze admin na obcokrajowcu wyjebie jaja i tyle :) tu nas szanuja poniewaz nikt z europy nie mial tu nigdy CSa 3  tygodnie pod rzad :) pozatym moja ekipa grajac tutaj po 6 godzin walczyla o spot  w formie KS , nawet jesli przegrywalismy ks  jako GM wolalem 15  osob 3 x party i nikt nie mial expa :P taki jestem ja i moi ludzie :D jesli chcecie ponapierdalac powaznie to zapraszam ^^

Opublikowano

PANOWIE ^^ IMPERATOR z TEJ STRONY .. 11 LIPCA rusza serwer MU NOMERCY, kazda edycja trwa okolo roku :) zawsze 1200-1600 online^^ nie 150 czy 300 ^^ low exp tam jest  ogien , chcecie sie sprawdzic zapraszam :) Ja wraz z moimi ludzmi wielokrotnie wygrywalismy CSa :P tyle ze od razu zaznaczam serwer nie dla nobow i jedno co moge zagwarantowac to ze serwer nie pada , jesli admin cos robi raz na 2 miesiace z serwerem to trwa 10 minut max i jest zapowiedziane^^ a tak ogolnie panuje prawo dzungli :) slaby ginie :P

Pozatym admini opiekuja sie polakami :) nie jak na jakichs pedalskich serwerach ze admin na obcokrajowcu wyjebie jaja i tyle :) tu nas szanuja poniewaz nikt z europy nie mial tu nigdy CSa 3  tygodnie pod rzad :) pozatym moja ekipa grajac tutaj po 6 godzin walczyla o spot  w formie KS , nawet jesli przegrywalismy ks  jako GM wolalem 15  osob 3 x party i nikt nie mial expa :P taki jestem ja i moi ludzie :D jesli chcecie ponapierdalac powaznie to zapraszam ^^

'

dokladnie nam nie chodzi o "wygrywanie cs'ow" tylko o stare klimatyczne MU chyba sam sie zastanowie nad odpaleniem czegos konkretnego

Opublikowano

Idz być imperatorem gdzie indziej ...

gif.gif

Opublikowano

Impek ma rację to fakt :). Na NoMercy było tak faktycznie że trzeba było walczyć o spota i też na CS zamek mieliśmy (z dobrym ally).. Jedynym minusem są pewne aspekty o których admin nie ma pojęcia a o których nie będę się wypowiadał. Natomiast co do autora tematu i jego idei: Chyba lepiej zażyć świeżego powietrza bo świat MU Online jest niereformowalny i jaki serwer by nie powstał to nie przyciągnie graczy na długo - każdy będzie marudził prędzej czy później i trzeba od nowa szukać innego :). Powodzenia jeśli uda Wam się stworzyć utopię.

Opublikowano

wielki syf na ktorym kazdy haxowal jak mogl a Ty miales w dupie graczy :)

Zgodze się z Tobą że były haxy z tym sobie nie poradziłem , ale co do reszty nie słyszałem złych opini a wrecz przeciwnie , jeżeli chodzi o haxy na tym projekcie są za to odpowiedzialni inni ludzie niz ja , którzy maja naprawde dużo doswiatczenie w tym co robią :)

gif.gif

Opublikowano

Pierwsze przetarcia za nami , serwer działa na vps juz któryś dzień :) Mamy więcej czasu wiec cisniemy z robotą dalej , potrzeba ludzi do testowania , wyłapywania bugów itp ..

Najlepiej piszcie na skype do mirassa  lub gg do mnie :P

gg:9111121  matt / lub miras 7658581

gif.gif

Opublikowano

O ustawieniach coś więcej jesteście w stanie nam napisać ;) ? Czy macie zamiar zrobić coś zbliżonego do freedoma jak temat mówi czy tylko wersje taką ;) Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...