Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FREEDOM MU

Freedomm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stare dobre czasy. Nie rozumiem że tyle tych serwerów się robi i nikt nie wpadnie na pomysł aby zrobić takiego boskiego serwera. Przecież to gwarantowałoby 150+ online.

Opublikowano

przyłączam sie do pytania ! już od wielu miesięcy pograłbym sobie w ten przekozacki serwer <3 pamiętam wszystkie nocki jakie przesiedziałem grając w tą gre <3 Zayebisty serw , low xp low drop + staty po re zostają , a spoty tylko arena i zaczyna się od 255 lvl po rr !

Opublikowano

ja bym pocykal na na 97d+ nie koniecznie z duzym expem ale tez nie za niskim co to za gra stawiajac afk na arenie.

Cos pod Psychic-dooma tyle ze z arenka. Stara prosta wersja w ktorej zarywalo sie noce zeby expic z ziomkami :D.

I rzecz jasna zbalansowane pvp nie tylko BK

Opublikowano

Ja mogę zakupić maszynkę i bawić się w fixowanie bugów ale potrzebuję murzyna (lub kilku) do zajęcia się nieszczęsną konfiguracją i postawieniem strony/forum. Sam chętnie na jakimś s2 bym się pobawił, np. 1.02c

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

to weźcie podajcie jakiś kontakt :D najlepiej skype albo coś takiego żeby nie pisać cały czas xD

Pod moim awatarem jest nr gg, który wisi tam odkąd założyłem konto na mpc i mało kto to zauważa... :(

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Witam

Też chętnie bym zagrał na takim serwerze.Staty po resecie zostają, opóźniacz ustawić na odpowiedni czas ( zależy od expa).Exp w granicach 30-20 (coś koło tego),sezon 1.02 czy (coś w granicach tego sezonu(.Odpowiednie spoty i gwarantowane ,że będzie pełno osób.Taki serwer jakby powstał to cieszyłby się dużo popularnością ,gdyż takie serwery są bardzo żadko stawiane (jeszcze z takimi ustawieniami),gdyż gimby szukają tylko szybkich serwerów ,żeby się nie natrudzić tylko mieć wyszystko za darmo,dlatego takich jest pełno.

Opublikowano

1.02c 1.02k to najlepsze wersje:D

Podpisuje się pod tym rękami i nogami.

Sam kiedyś miałem serwery na 1.02k i 1.02c

Opublikowano

Róbcie a zagramy xD ja nie mam pojęcia o forum ale jako GM to tak, bawiłem się tą opcją już dawno temu, ale co nie co zostało w głowie. Ale pograł bym na takiej wersji jak cholera :)

Opublikowano

Podpisuje się pod tym rękami i nogami.

Sam kiedyś miałem serwery na 1.02k i 1.02c

a ja po takim noobem jak Kobcon tez sie podpisuje;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...