Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie wbite w ziemie...

Arialll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sciągnąłem polskiego metina, spatchowałem go i wrzuciłem do niego moda 2012 sf. Wszystko było ładnie pięknie ale pewnego razu przy logowaniu pojawiło się takie coś

http://www.iv.pl/images/18135497554441435077.jpg

za cholere nie wiem jak to naprawić, ściągałem od nowa PLa, sciagałem od nowa moda i nic, ciągle to samo. Co ciekawe na cliencie pandory działa normalnie. Ktoś może wie w czym problem? Nagradzam plusami.

Cyrk.png

Opublikowano

Cięzko cię zrozumieć,bo piszesz,ze sciagneles metin2pl i do niego sf2012.A pod globala sciagasz globala nie priv.Opisz dokladnie o co ci chodzi.I jaki serwer prywatny.Bo piszesz o pl.

/niereg. sygna

Opublikowano

Cięzko cię zrozumieć,bo piszesz,ze sciagneles metin2pl i do niego sf2012.A pod globala sciagasz globala nie priv.Opisz dokladnie o co ci chodzi.I jaki serwer prywatny.Bo piszesz o pl.

Chodzi mi o serwer ravia s2. Zgodnie z instrukcją Wrzuciłem moda sf 2012 do globala i odpalam na modzie ravie i pewnego razu pojawił się wyżej wymieniony błąd.

Cyrk.png

Opublikowano

Insczej nie poradzisz bo ravia s2 jest na nowych plikach,a pandora na starych dlatego ci dziala.Gdyby kamer zaktualizowal sf do 2015 to by hulało

/niereg. sygna

Opublikowano

No wszystko fajnie ale do tej pory działało a 3 dni temu pojawił się ten błąd. Na pewno to nie z winy serwa tylko coś w plikach się popierdzieliło tylko co?

Cyrk.png

Opublikowano

Znawcy ... nie wkleja się już moda do clienta pl'a bo wlaśnie da to taki efekt ...

Wklej moda do pandory/balmory przenieś pliki pc/pc2 z pandory/balmory i wklej do pl'a i powinno

Bo mi tam działa

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Sa 4 pliki:

PC.eix

PC.epk

pc2.eix

pc.epk

Skopiowałem wszystkie cztery i wkleiłem do globala ale niestety nadal to samo...

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...