Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 5000zł

podpalacztv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym złożyć komputer do 5000 zł. Ogólnie do gier z stacja DVD/CD (wiecie o co chodzi) bez systemu i monitora z dodatkowym chłodzieniem. W miare z ładna obudową (nie chce tłumaczyć osobą które nie ogarniają jakie ma parametry wyglad robi swoje). Zestaw na morele (składanie jest). Myślę ze już wszystko napisałem. Komputer pózniej bedzie rozbudowywany itd. Cena 5 tyś to "około" jeśli przekroczy sie 100-300 nic się nie stanie.

Opublikowano

No nie napisałeś wszystkiego, tak na dobrą sprawę to połowy nie napisałeś ;) Poza tym co już wiemy to:

1. W jakiej rozdzielczości pozwala grać/pracować Twój obecny monitor?

2. Zamierzasz podkręcać procesor?

3. Kiedy będziesz ten komputer kupował?

Opublikowano

­http://www.morele.net/inventory/info/3w6CoG/

obudowa z oknem, czerwone podświetlenie, wydajne chłodzenie obudowy. Sam kupię gdzieś za miesiąc jak dozbieram :D

System: Windows 10 Home Premium 64-bit SP1   CPU: Intel Core i5 2500 3.30 GHz   RAM: 2 X 4 GB DDR3 1600 MHz   GPU: GeForce GTX 760 MSI Twin Frozr   HDD: 500 GB Seagate  SSD: Crucial M550 128 GB Słuchawki: HyperX HX Cloud   Głośniki: Logitech Speaker System Z906 Audio: Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro

Opublikowano

Szczerze nie wiem w jakiej rozdzielczości a bardzo to ważne? 

Nie będę podkręcał

Mam pieniądze aby kupić ten komputer ale mi się nie spieszy więc zamierzam po wakacjach

Opublikowano

To po co sie teraz pytasz jak bedziesz kupowal po wakacjach ,dla mnie takie cos jest bez sensu 

@topic

Ten co podal refubus jest ok

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ten powyższy jest dobrany pod konkretną osobę. Czyli jest dobrany pod SLI i OC procesora. Można sporo zaoszczędzić odpuszczając SLI. A w tym budżecie nie mieć możliwości OC to lekkomyślność. Zastanów się nad tym bo sporo się zyskuje nie ryzykując nic wbrew powszechnej opinii.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...