Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalny serwer - powrót

xbercikovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto wrócić na pla? Chciałem pograć tym Likanem czy jak mu tam. W sumie pl nie pada i jest stabilny. Ale czy warto jak kiedyś? Chciałem się dowiedzieć głównie ile ludzi tam gra. Może ktoś jakis SS z m1 mi podrzuci to by było lepiej

201dzc.png

Opublikowano

Ziomek zawitaj na Negrosie od godziny 15 dzisiaj bylo tyle sklepow ze od handlarki sie prawie do dozorcy nie dalodojsc.Jak wbije jutro na kompa to wrzuce ci jakiegos ss'a

Opublikowano

Moim zdaniem i na pewno nie tylko moim Nie opłaca się grać na PL! nie wydajesz kasy na yangi to możesz postać w m1, albo tyrać chu wie ile godzin na dropie. :) Ja zapraszam na World of Metin2 :) anglojęzyczny serwer, PL obecnie się nie może z nim równać. Obczaj sobie tego WOM2  nie zaszkodzi, a może zagrasz.

Opublikowano

Teraz żeby coś tam osiągnąć musiałbyś wydawać hajs na is, bo inaczej nic nie będzie. Teraz zrobili tylko pod is serwer. Ogólnie wszystko jest zjebane i nie polecam wracać.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

jeśli chcesz grać likanem to obczaj serwer AXeria (nie wiem czy już wystartował czy dopiero będzie) ale wygląda solidnie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Czy warto wrócić na pla? Chciałem pograć tym Likanem czy jak mu tam. W sumie pl nie pada i jest stabilny. Ale czy warto jak kiedyś? Chciałem się dowiedzieć głównie ile ludzi tam gra. Może ktoś jakis SS z m1 mi podrzuci to by było lepiej

Jeżeli jesteś zainteresowany grą Likanem zapraszamy na Agares.pl

Start w sobotę o godzinie 16:00.

Opublikowano

jeśli chcesz grać likanem to obczaj serwer AXeria (nie wiem czy już wystartował czy dopiero będzie) ale wygląda solidnie :)

Nie wiem czemu każdy propsuje tą axerie, sporo nowości ale wątpię, że utrzyma graczy na długo (ludzie wolą prosto, nieskomplikowanie).

A i tak po cichutku powiem, że z moich źródeł jeszcze niedawno axeria szukała na szybkiego sponsora bo ich się wycofał czy coś hihi xD

Co do tematu, ja jako gracz PL'a, grający ponad 3 lata z przerwami mogę Ci powiedzieć, że raczej nie ma do czego wracać. Ale to tylko moje zdanie, możesz sam wejść do gry i sprawdzić czy Ci się podoba metin w obecnej postaci. A privów z likanem trochę jest, ale głównie zagranicznych.

Opublikowano

@kubatoja, to podeślij mi ssa z tego World of Metin okej? Na pw najlepiej.

A jak tak Wasze posty czytam, to stwierdzam, że nie wrócę na tego PL'a. A zagram tam gdzie będzie Likan :v

201dzc.png

Opublikowano

@kubatoja, to podeślij mi ssa z tego World of Metin okej? Na pw najlepiej.

A jak tak Wasze posty czytam, to stwierdzam, że nie wrócę na tego PL'a. A zagram tam gdzie będzie Likan :v

na agares.pl bedzie Likan, i na balmorze s2 po updacie chyba, ale tam to nie polecam xD

ss'a z wom'a nie mam, ale jest tam od 1 do 3 tysiecy graczy w weekendy, eventy itp 

cale jinno jest rozstawione w shopach, tez myslalem nad gra tam, ale moj komp nie uciagnie :D

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jedynym serwerem gdzie chcesz pograć odbugowanym i w pełni sprawnym likanem jest global. Graczy jest cały czas tyle samo i to nie itemshop psuje globala tylko gracze którzy mają o nim takie zdanie. Itemshop na pl-u zawsze był drogi i będzie tak zawsze. Bynajmniej jest realna szansa, że serwer nie upadnie tak jak większość privów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...