Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany komputer stacjonarny

DetronixCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Ponieważ Chce zakupić używany komputer stacjonarny to mam kilka pytań.

Otóż cena za ten komputer jest dosyć dobra ;d

Ale Nasłuchałem się , że często ludzie wysyłają jakieś uszkodzone komputer lub z innymi rzeczami niż miały być i się ulatniają... :(

Otóż Pytanie jakie by były szanse abym spotkał oszusta na olx chce kupic komputer jest on dobry powód ktoś chce ps4 ale dlaczego?

wysłałem do niego te zapytanie mam nadzieję , że mi zaraz odpisze ... może być w tym jakiś haczyk co może być uszkodzone po ilu dniach miesiacach moze sie to ukazac.coś w tym stylu xD 

Like it +

Opublikowano

Dlatego z OLX powinno się brać osobiście lub prosić o wystawienie na allegro.

Ale Nasłuchałem się , że często ludzie wysyłają jakieś uszkodzone komputer lub z innymi rzeczami niż miały być i się ulatniają...

Jak ktoś jest idiotą to daje się oszukać.

Opublikowano

Co prawda są wyjątki, ale trzeba patrzyć czy przedmiot wystawiony jest rzetelnie, dobrze jest spytać o odbiór osobisty, dopiero potem o wysyłkę - koleś jeśli zgodzi się na to pierwsze pewnie wszystko jest ok, więc można pytać o wysyłke ;) takie moje rady, choć sam preferuje serwisy typu allegro.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Co prawda są wyjątki, ale trzeba patrzyć czy przedmiot wystawiony jest rzetelnie, dobrze jest spytać o odbiór osobisty, dopiero potem o wysyłkę - koleś jeśli zgodzi się na to pierwsze pewnie wszystko jest ok, więc można pytać o wysyłke ;) takie moje rady, choć sam preferuje serwisy typu allegro.

Napisał , że mozna przyjsc i zobaczyc jak działa komputer

­

Like it +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...