Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier do 3800 zł

Tetrisal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Niestety nie ma chłodzenia na procesor ale jeśli wstrzymasz się z oc i dajmy tam kupisz to chłodzenie po miesiącu czy tam ile będziesz na nie zbierał, będzie ok 

Opublikowano

Niestety nie ma chłodzenia na procesor ale jeśli wstrzymasz się z oc i dajmy tam kupisz to chłodzenie po miesiącu czy tam ile będziesz na nie zbierał, będzie ok 

Ale ten cpu, ma zablokowany mnożnik, więc jakie oc będzie na nim robił ? 

Co do tematu, oba pc mają taką samą konfigurację i ten będzie dobry i ten, ja bym wziął na twoim miejscu ten 2 zestaw chociażby z tego, że pamięci to cl9

Opublikowano

Ale ten cpu, ma zablokowany mnożnik, więc jakie oc będzie na nim robił ? 

Co do tematu, oba pc mają taką samą konfigurację i ten będzie dobry i ten, ja bym wziął na twoim miejscu ten 2 zestaw chociażby z tego, że pamięci to cl9

CO za Fail nie wkleiłem linku xD 

Wszytko co pisałem w poście wyżej tyczy się tego zestawu http://www.morele.net/inventory/info/sQrOH9/

Opublikowano

Moja propozycja :

http://www.morele.net/inventory/info/jTr4Q5/

Cena: 3818,82zł.

Kod na montaż za 1zł i wysyłkę gratis : W3FHN58JFW

Masz tu: i5-4460, 8GB ram'u 1600MHz CL9, GTX'a 970 Strix od Asus'a, WD Blue'a 1TB, Transcend'a SSD370 128GB, TT 530W, Lite-On'a iHAS124-14, MSI B85-G43, Zalman'a R1.

Taki zestaw pozwoli ci na granie w najwyższych ustawieniach w grach takich jak np. GTA V, bądź Wiedźmin w rozdzielcości FHD.

Jak chcesz zestaw pod O/C to @premul podał dobry przykład, tylko brakuje chłodzenia CPU.

J9rrz3v.png

Opublikowano

Moja propozycja :

http://www.morele.net/inventory/info/jTr4Q5/

Cena: 3818,82zł.

Kod na montaż za 1zł i wysyłkę gratis : W3FHN58JFW

Masz tu: i5-4460, 8GB ram'u 1600MHz CL9, GTX'a 970 Strix od Asus'a, WD Blue'a 1TB, Transcend'a SSD370 128GB, TT 530W, Lite-On'a iHAS124-14, MSI B85-G43, Zalman'a R1.

Taki zestaw pozwoli ci na granie w najwyższych ustawieniach w grach takich jak np. GTA V, bądź Wiedźmin w rozdzielcości FHD.

Jak chcesz zestaw pod O/C to @premul podał dobry przykład, tylko brakuje chłodzenia CPU.

Mam jedno pytanko. Czy ten zasilacz thermaltake 530W spokojnie wystarczy? Myślałem nad kupnem takiego : http://www.morele.net/zasilacz-corsair-builder-series-cx-600w-80-bronze-cp-9020048-eu-522539/

Opublikowano

Zestawy będą miały bardzo podobną, a wręcz identyczną wydajność, jedynie co to Dysk SSD w tym pierwszym zestawie jest lepszy, ale Transcend to też dobry wybór.

No i inny producent karty, ale obie karty są ciche, wydajne, ,,chłodne" oraz mają backplate.

Tylko pierwszy zestaw nie ma napędu optycznego, który przydaję się przy np. instalacji sterowników, systemu, bądź gierek.

J9rrz3v.png

Opublikowano

Okej, to teraz ostatnia sprawa. Czy bezpiecznie jest zamówić od razu cały zestaw na morele.net wraz ze złożeniem całego zestawu i żeby do domu mi przywieźli gotowy komputer?

Opublikowano

Tak. Dodaj tylko usługę montażu:

• Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe

Opublikowano

Kurde jeszcze trzeba kupić windowsa 8 za 400 zł :(

Raczysz żartować ? 

Windows 7 oraz Windows 8.1 - mają wersje demo na 9 miesięcy

A do Windows 10 jest program Insider Preview

Wgraj któreś z wymienionych a po premierze Windows 10 kup będziesz miał prawo do downgrade

PS masz w ... promocje na podzespoły 

Opublikowano

Raczysz żartować ? 

Windows 7 oraz Windows 8.1 - mają wersje demo na 9 miesięcy

A do Windows 10 jest program Insider Preview

Wgraj któreś z wymienionych a po premierze Windows 10 kup będziesz miał prawo do downgrade

asd

Gdzie znalazłeś to, że 9 miesięcy? Ja wyczytałem tylko to, że 30 dni.

Opublikowano

Google wpisz 270 dni lub 9 miesięcy ;-)

I jak poproszę w serwisie żeby zainstalowali mi tego windowsa to normalnie to zrobią?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...