Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kappami.

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od niedawna robię herculesy. Po pierwszych 10 kappach było super 5 herculesów nagle przestały mi totalnie lecieć...

Pomóżcie bo to nie jest już śmieszne mam 27kapp i nadal 5 herków oto historia:

Droga do full hercules:
1kappa - pusta
2kappa - hercules
3kappa - pusta
4kappa - hercules
5kappa - multibooster
6kappa -lf4
7kappa - hercules
8kappa - lf4
9kappa - hercules
10kappa - hercules
11kappa - multibooster
12kappa - lf4
13kappa - multibooster
14kappa - multibooster
15kappa - lf4
16kappa - lf4
17kappa - lf4
18kappa - multibooster
19kappa - lf4
20kappa - lf4
21kappa - lf4
22kappa - lf4
23kappa - multibooster
24kappa - lf4
25kappa - multibooster
26kappa - lf4
27kappa - lf4

HELP :( Mam 46lf4 więc mi nie potrzebne są...
Opublikowano

To że Ci nie dropią, to nie jest bug. Po prostu masz słabe szczęście... Używaj multiplikatora na x2-3. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@up.. Co da takie robienie na przemian? Lambdy są nudne a pozatym szkoda na nie energii..

Bo oni się bawią w czary ale przykro panowie to jest tylko i wyłącznie szczęście, żadne klikanie multiplikatorów ani robienia wrót na zmianę nic tu nie da.

Jedynie pozostaje robić dalej wrota chyba że istnieje jakiś bug.

PSlqjGC.png

Opublikowano

Bo oni się bawią w czary ale przykro panowie to jest tylko i wyłącznie szczęście, żadne klikanie multiplikatorów ani robienia wrót na zmianę nic tu nie da.

Jedynie pozostaje robić dalej wrota chyba że istnieje jakiś bug.

panowie... panowie i pani.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...