Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery startujące niebawem

jajo108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do osób w temacie. Mianowicie czy w niedalekiej przyszłości startują jakieś serwery medium/hard których właścicielami są normalne osoby i na których prawdopodobnie zagra jakaś sensowna liczba osób?

Opublikowano

@jajo108 Vesteris.pl :) będzie pewnie ok. 500 ludzi ale to przez to że rework ;p (pewnie po tygodniu się zwiększy :) )

Słyszałem,że tam zaufany team jest. Powiesz mi co było przyczyną,że muszą rework robić? No i kiedy startują?

Opublikowano

@jajo108 przyczyną reworku jest to że były ddos'y na ich starą maszyne(lagi, coffki i problemy z logowaniem co odstraszyło lagi) zmienili maszynę i już nie ma ddos'ów i raczej nie będzie ;p

Start w Piątek między 16 a 21

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Tandoria.pl startuje podobno w wakacje a tam bedzie w pizduuu graczy

Widzę że gracze nazywają ten serwer "tandetą"- jakieś hasła "serwer po serwerze",za wypowiedź dzięki ale serwer dość podejrzany. Na ten moment ten Vesteris dość do gustu przypada mi no i najważniejszy czynnik opinia graczy i stabilność serwa.

Opublikowano

Widzę że gracze nazywają ten serwer "tandetą"- jakieś hasła "serwer po serwerze",za wypowiedź dzięki ale serwer dość podejrzany. Na ten moment ten Vesteris dość do gustu przypada mi no i najważniejszy czynnik opinia graczy i stabilność serwa.

Vesteris to tak samo "serwer po serwerze" ale jak tam chcesz :P

Opublikowano

­

Obczaj Agares.pl 

Na starcie będzie masa ludzi.

Długo nie pograją. Wielu osobom się team naraził.

Vesteris polecam, nic lepszego nie startuje.

Opublikowano

­

Długo nie pograją.

Vesteris polecam, nic lepszego nie startuje.

A ty jak zwykle te swoje hejty nie?

Skad wiesz ze dlugo nie pograja? Tego nie wiesz wiec sie nie udzielaj czlowieczku.

Ja ten serwer jak najbardziej polecam.

Opublikowano

­

Skad wiesz ze dlugo nie pograja? Tego nie wiesz wiec sie nie udzielaj czlowieczku.

Wiem. Żadne hejty, po prostu troche siędzę w dziale, znam sporo osób i wiem jak to się skończy. Jeszcze wrócicie i wspomnicie moje słowa.

ps. w Wakacje chyab jeszcze serwer Welesa startuje, taki oldsql ulepszony.

Opublikowano

Ten człowiek nie dawno nagrywał filmy na yt z przeprosinami na temat Alucarda a już startuje z nowym serwerem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Wiem. Żadne hejty, po prostu troche siędzę w dziale, znam sporo osób i wiem jak to się skończy. Jeszcze wrócicie i wspomnicie moje słowa.

ps. w Wakacje chyab jeszcze serwer Welesa startuje, taki oldsql ulepszony.

No to jeszcze sie zobaczy, gadasz tak bo siedzisz w tym vesterisie i poprostu boli cie to ze graczy nie bedziesz mial.

A tak ogolnie pelno twoich serwerkow padlo i z tym pewnie bedzie tak samo haha.

Opublikowano

­

No to jeszcze sie zobaczy, gadasz tak bo siedzisz w tym vesterisie i poprostu boli cie to ze graczy nie bedziesz mial.

Z Vesterisem nie mam wspólnego nic poza tym, że znam własciciela. Ja robie aktualnie inny serwer który będzie startował pewnie po wakacjach dopiero więc nie mam interesu w tym za bardzo, by go oczerniać bez powodów, po prostu wiem swoje i wiem jak to się skończy.

A tak ogolnie pelno twoich serwerkow padlo i z tym pewnie bedzie tak samo haha.

Serwery miałem dwa. Jeden stał pół roku, drugi stoi do dziś. Spływaj

Opublikowano

Obecnie również mogę polecić Vesteris - Z administracją naprawdę idzie się dogadać, a i gracze z poprzedniej odsłony tryskają energią. 

Sam serwer też zrobiony jest dobrze, nic tylko czekać. 

~ ~

Opublikowano

Vesteris lub multum reaktywacji, " es dwójek " czy też innych serwerów w wakacje. 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Z tego co czytam wygląda na to,że pomimo wpadki z pierwszą odsłoną Vesterisa,ludzie chyba ufają teamowi i nie widze żadnych tekstów typu ten i ten złodziej,albo jak na Alucard gm który dawał sm'y za steam z cs go haha :)

Opublikowano

Z tego co czytam wygląda na to,że pomimo wpadki z pierwszą odsłoną Vesterisa,ludzie chyba ufają teamowi i nie widze żadnych tekstów typu ten i ten złodziej,albo jak na Alucard gm który dawał sm'y za steam z cs go haha :)

Wybór należy do Ciebie lecz pamiętaj abyś swój wybór podjął sam bez nacisku innych osób ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...