Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabieranie umiejętności do dalszej gry w Counter Strike'a

PlaYTerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram w cs'a dwa lata. Ostatni mój temat na forum był taki:

"Od dłuższego czasu mam taki problem, że... Opisze to.

Kiedyś grałem DOSKONALE W CS'a same HS i każdy mi pisał CZITER. Miesiąc temu grałem na innym biurku przez dwa tygodnie, nie umiałem w ogóle grać. Zdenerwowałem się i zacząłem grać na dawnym biurku. Gram w cs'a dwa tygodnie na moim starym biurku i TEŻ nie umiem grać. Problem dokładnie polega na tym, że nie umiem ruszać myszką. Jak strzelam to nie mogę dobrze namierzyć na przeciwnika. Jest to takie uczucie jak bym pojechał nad morze na dwa tygodnie i spał w innym łóżku, wrócił do domu i bym się dziwnie czuł. 

Jak szybko wrócić do formy? A może to wina myszki? Jakaś akceleracja.

PROSZĘ o odpowiedź  :("

I mam kolejne pytanie dotyczące tego problemu. A mianowicie chodzi o "mapy treningowe" w cs. Czy są jakieś mapy, dzięki którym nauczę się namierzać crosshairem na głowy przeciwników? Jeśli tak to bardzo Was proszę o pomoc. Ten problem nadal tkwi we mnie.

Opublikowano

Dzięki panowie!

Pozdrawiam Zbuku ;)

Cwicz z 15min dziennie pamiec miesniowa na mapie: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871&searchtext=aim+cs+go+2

Z godzinke DM + 15min-30min aim dm polecam negeara

[DM FFA #1 - 212.91.26.74:1337 ]

[DM FFA #2 - 188.165.19.26:1337]

[AIM DM #1 - 212.91.26.74:27031 ]

[AIM DM #2 - 5.196.124.216:27031]

1337 dobry serwer ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...