Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawko kat B oficjalne pytania

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie strony z oficjalnymi pytaniami na egzamin państwowy? Czy na stronie Zdamyto.com   jak wykupie dostep np za sms bede mogl robic te oficjalne testy?

Deus vult

Opublikowano

a nie lepiej kupić Ci książke kierowca doskonały i tam dostajesz płytke z oficjalnymi pytaniami aktualizujaca sie przez 30 dni?

Opublikowano

a nie lepiej kupić Ci książke kierowca doskonały i tam dostajesz płytke z oficjalnymi pytaniami aktualizujaca sie przez 30 dni?

Przerobiłem już kilka tysięcy pytan z plyty i ze strony zdamy to, tylko że jest tam opcja kupienia dostepu to pytan egzaminacyjnych i chce sie upewnic czy to nie jakas bujda na resorach czy to faktycznie oficjalne pytania.

Deus vult

Opublikowano

Książka jest obowiązkowa, musisz znać podstawowe przepisy.
Najlepsza strona to jest 

ZdamyTo

<--- Wszystkich pytan jest chyba ponad 3 tysiące, miałam 72/74 pkt i wszystkie były takie same, tylko obrazek inny, lub lekko treść zmieniona, polecam wykupić i kuć !

Opublikowano

Książka jest obowiązkowa, musisz znać podstawowe przepisy.

Najlepsza strona to jest 

ZdamyTo

<--- Wszystkich pytan jest chyba ponad 3 tysiące, miałam 72/74 pkt i wszystkie były takie same, tylko obrazek inny, lub lekko treść zmieniona, polecam wykupić i kuć !

Przerobilem wszystkie pytania tylko ze mozna wykupic testy egzaminacyjne,  warto? 

Deus vult

Opublikowano

Przerobilem wszystkie pytania tylko ze mozna wykupic testy egzaminacyjne,  warto? 

Warto, wykupiłam przelewem na miesiąc i codziennie przez tydzień robiłam wszystkie pytania, uwierz mi, że warto ma max ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...