Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac? Overwatch? O co chodzi?

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, dziś otrzymałem po grze informacje:

" Skazany przez nadzór - bardzo szkodliwy "

Wchodzę na stronkę vacbanned.com, a tam pisze ze NOT BANNED

http://vacbanned.com/engine/check

STEAM ID: STEAM_0:0:87625092

Może mi ktoś napisać z czym to sie je i czy można otrzymać ub?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Używałeś jakiś hacków ? jeśli tak to wkrótce zostaniesz zabanowany.

Jeśli dostałeś taki komunikat i nie zniknie on po kilku dniach to znaczy że nie odzyskasz konto.Możesz próbować kontaktować się z supportem jeśli nie używałeś cheatów .

Opublikowano

Używałeś jakiś hacków ? jeśli tak to wkrótce zostaniesz zabanowany.

Jeśli dostałeś taki komunikat i nie zniknie on po kilku dniach to znaczy że nie odzyskasz konto.Możesz próbować kontaktować się z supportem jeśli nie używałeś cheatów .

Nic nie używałem, miałem jedną sytuację w stylu oczy boga, ale typa było widać na radarze to co miałem zrobić - dać mu uciec?

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

@K4P3C grief jest na miesiąc. Co do bana to nie jest tak że po jednej akcji cię zbanowali, lecz pewnie cheatowałeś jak każdy który się nie przyznaje, nawet do VACa. Bądzmy powazni :)

Opublikowano

­@Pelikano ja sie przyznaje do kazdego mojego bana i konkretnie mowie za co mam :)

Temat:

Nie umiesz grac na wh to go nie uzywaj, na overwatchu stwierdzili, ze grasz na wspomaganiu no i banik :D

lubie sie spowolnic

Opublikowano

­@Pelikano ja sie przyznaje do kazdego mojego bana i konkretnie mowie za co mam :)

Temat:

Nie umiesz grac na wh to go nie uzywaj, na overwatchu stwierdzili, ze grasz na wspomaganiu no i banik :D

To wygląda jak wh? Uprzedzam pytanie, tak dostałem informacje, że ban jest za ten fragment.

https://www.youtube.com/watch?v=hfYv4ZwpCRo

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

To wygląda jak wh? Uprzedzam pytanie, tak dostałem informacje, że ban jest za ten fragment.

cos jest nie tak, movement silvera 1

a strzelasz dość ładnie, sam bym Ci dal OW jakbym oglądał Twoje demko = aim lock 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Cheater jak nic . Masz aim locki , celownik w dol , grasz na pewniaka nie sprawdzasz miejsowek kto normalny na dlugo wchodzi z granatem przeciez wcelowany ktos mogl tam byc ? Dostales 6 reportow w przeciagu jakiegos czasu dostales overwatcha 70% stwieirdzilo ze jestes haxem i masz bana :)

Opublikowano

cos jest nie tak, movement silvera 1

a strzelasz dość ładnie, sam bym Ci dal OW jakbym oglądał Twoje demko = aim lock 

Aim lock? Jest wg coś takiego? xD Ostatnio gdzieś widziałem, że aimlocki nie istnieją są jedynie skrypty norecoil, ale sprawa wyglada tak ze umiem kontrolować rush.

Movement może i lipny bo telefon w łapie trzymałem xD

Cheater jak nic . Masz aim locki , celownik w dol , grasz na pewniaka nie sprawdzasz miejsowek kto normalny na dlugo wchodzi z granatem przeciez wcelowany ktos mogl tam byc ? Dostales 6 reportow w przeciagu jakiegos czasu dostales overwatcha 70% stwieirdzilo ze jestes haxem i masz bana :)

Dzięki za opinie ;_; Jestem cheaterem na goldzie 1

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Aim lock? Jest wg coś takiego? xD Ostatnio gdzieś widziałem, że aimlocki nie istnieją są jedynie skrypty norecoil, ale sprawa wyglada tak ze umiem kontrolować rush.

Movement może i lipny bo telefon w łapie trzymałem xD

Dzięki za opinie ;_; Jestem cheaterem na goldzie 1

Nie ośmieszaj się już, tak, tak telefon trzymałeś, widać że czit i już nic ci nie pomoże, więc przestań wylewać żale i proponuje zamknąć ten temat.

Opublikowano

Nie mogłeś otrzymać informacji że to za ten fragment bo wszyscy wiemy jaka jest polityka Valve, a jak nie to polecam google. Dostałeś bana, trzeba było nie cheatować, tyle w temacie, pisanie do supportu nic nie da, po miesiącu dostaniesz odpowiedź że oni nie mają możliwości ściągania banów.

Opublikowano

Nie ośmieszaj się już, tak, tak telefon trzymałeś, widać że czit i już nic ci nie pomoże, więc przestań wylewać żale i proponuje zamknąć ten temat.

Chłopie, nie wylewam żali bo cs to dla mnie pestka. Chodzi o sam fakt, że dostałem bana będąc czysty (sprawdzałem zgodność plików i nic nie wykryło).

Nie mogłeś otrzymać informacji że to za ten fragment bo wszyscy wiemy jaka jest polityka Valve, a jak nie to polecam google. Dostałeś bana, trzeba było nie cheatować, tyle w temacie, pisanie do supportu nic nie da, po miesiącu dostaniesz odpowiedź że oni nie mają możliwości ściągania banów.

Zapraszam na pw podam passy do emaila na który otrzymałem odpowiedz oraz do zapisu gry.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Chłopie, nie wylewam żali bo cs to dla mnie pestka. Chodzi o sam fakt, że dostałem bana będąc czysty (sprawdzałem zgodność plików i nic nie wykryło).

Zapraszam na pw podam passy do emaila na który otrzymałem odpowiedz oraz do zapisu gry.

ale i tak nie dostaniesz unbana, możesz kupić co najwyżej nowego.

Opublikowano

Dostałes bana? Dostałes. Tak jak koledzy mowili - typy Cię oglądały stwierdzily ze masz haksy no i papa.

Valve? A co ich to k***a obchodzi ze jeden z milionow graczy dostal "nieslusznie" bana? LOL?

Jest ban? Jest. Na c**j drązyc temat?

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...