Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X4 955 BE + K.graficzna

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że już mogę być uciążliwy :ninja: ale tak w skrócie czemu nie HD 6850 ? ..co do sterowników obie karty i tak są już dość stare,więc jeżeli jeszcze jakieś nowe sterowniki są wypuszczane,to nie długo chyba już nie będą co nie ?a ten 6850 jest nawet trochę ,,wydajniejszy,, niż ten wspomniany wcześniej...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

hd 7770 jest oparty na architekturze gcn na której dalej karty amd sa opierane, w przeciwienstwie do hd 6850

zreszta dalem ci wynik kart w gta v i myslisz ze bedzie podobny skoro znacznie bardziej wydajna hd 6970 nie daje rady hd 7770?

Opublikowano

w sumie racja..wezmę tego HD 7770..tylko jeszcze raz od ,,kogo,, najlepiej ? poważnie myślałem na XFX..

​     ​

Opublikowano

wiem że problem być może błahy..ale jak kupuję na allegro to tylko i wyłącznie opcją ,,zwykłego przelewu bankowego,, ..ta oferta z MSI to płatność Payu-a właściciel nie zgadza się na ,,zwykły przelew,,

​     ​

Opublikowano

aa i może śmieszne pytanie ale na wszelki wypadek czy ta karta wejdzie do mojej płyty ? MSI KA780g

+

@ref

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...