Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy i najbardziej popularny bot?

bl4ck_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windbot i BBot, bardzo dobre boty. Wiele skryptów, w których nie trzeba właściwie dużo zmieniać.

graphic.png

Opublikowano

wczoraj na xeno dostałem delete na 250 ek   ;( c**jowo jak c**j 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

ja też dostałem na xeno wczoraj delete jakiegoś 80 knight nooba, ale myślę że to za reporty bo sporo tego dostałem z tego co widziałem, natomiast 8 knight biega wokół domku, ma 5 wpt i zbiera piórka z kurczaków od jakiegoś miesiaca (dziennie po 6-8H) ale tam nikogo nie ma wiec 0 reportów i delete jeszcze nie ma

Opublikowano

ja też dostałem na xeno wczoraj delete jakiegoś 80 knight nooba, ale myślę że to za reporty bo sporo tego dostałem z tego co widziałem, natomiast 8 knight biega wokół domku, ma 5 wpt i zbiera piórka z kurczaków od jakiegoś miesiaca (dziennie po 6-8H) ale tam nikogo nie ma wiec 0 reportów i delete jeszcze nie ma

Jakim cudem widzisz ile masz reportów? Zwykły gracz nie ma do tego dostępu.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

A czy to nie jest właśnie tak że wszystko to kwestia raportów tak troszkę poczytałem wątków i dużo ludzi dostaje bany używając xenobot'a ale myślę że to ze względu że jest darmowy dlatego dużo ludzi z niego korzysta no i stąd te raporty ten Windbot wydaje drugi co do popularności sądząc po liczbie wątków na forum. Tak na szybko jeszcze pytanie czy boty te posiadają jakieś relogery do automatycznego włączania poszczególnych botów? tak aby cały proces zautomatyzować? Pozdrawiam

Teraz doczytałem że xenobot wcale nie jest darmowy  Sarenkk rozumiem że piszesz o wersji crack gdzie w przypadku Windbota nie jest ona dostępna?

Opublikowano

Jakim cudem widzisz ile masz reportów? Zwykły gracz nie ma do tego dostępu.

Widziałem ile graczy biegało za mną i pisało bot/report/noob itd :)

Opublikowano

A czy to nie jest właśnie tak że wszystko to kwestia raportów tak troszkę poczytałem wątków i dużo ludzi dostaje bany używając xenobot'a ale myślę że to ze względu że jest darmowy dlatego dużo ludzi z niego korzysta no i stąd te raporty ten Windbot wydaje drugi co do popularności sądząc po liczbie wątków na forum. Tak na szybko jeszcze pytanie czy boty te posiadają jakieś relogery do automatycznego włączania poszczególnych botów? tak aby cały proces zautomatyzować? Pozdrawiam

Teraz doczytałem że xenobot wcale nie jest darmowy  Sarenkk rozumiem że piszesz o wersji crack gdzie w przypadku Windbota nie jest ona dostępna?

Jest to kwestia również raportów. Nie mając żadnego raporta możesz sobie bocić ale jeżeli dostajesz jednego po drugim cipsoft się Tobą zainteresuje.

graphic.png

Opublikowano

1. Jaką klasa jest uważana za najlepszą? EK? cały czas o nim czytam gdzieś.

2. Czy banują całe konto czy tylko postać na koncie?

3. Czy banują IP?

4. Czy banują za sprzedaż GP?

Opublikowano

Windbot polecam korzystam od 4 miesięcy i wcześniej też korzystałem 0 banów, chociaż kolega dostał bo expił na 300 edku na demonach solo i go reportowali

Opublikowano

Windbot jest nowszy, dlatego ma mniej tematów, tak to jest o wiele bardziej popularny.

Windbot ma opcje "relogera"

1. Jaką klasa jest uważana za najlepszą? EK? cały czas o nim czytam gdzieś.

2. Czy banują całe konto czy tylko postać na koncie?

3. Czy banują IP?

4. Czy banują za sprzedaż GP?

1.Ek/rp do bocenia

2.Całe konto

3.Nie

4.Teoretycznie tak, w praktyce nie.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Czy Celesta lub może Secura to dobry serwer aby zacząć zabawę w botowanie :) ?

Obojętne jest to, chociaż według mnie im mniej osób tym lepiej.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Nie lepiej używać TibiAuto? To jest bot na którym lece od ładnych paru lat i nigdy nie dostałem na nim bana ani deleta

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Pierwsze słyszę, że BBot jest darmowy xD

@RyXeL

Duże szczęście masz jak bocisz na TA i nadal bana nie masz :D ja bym Ci proponował zainwestować trochę kasy i kupić Windbota bo w pewnym stopniu jest bezpieczny i bardzo fajne skrypty darmowe są do niego :)

graphic.png

Opublikowano

@FrAq

A jak wygląda tam robienie wpt?Myślę że nie ogarnął bym tego bota tak samo jak ledwo ogarnąłem elfbota na 8.6 2lata temu.A zresztą płacić co miesiąc za bota?Trochę bezsens już wole kupić znowu paca

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

@FrAq

A jak wygląda tam robienie wpt?Myślę że nie ogarnął bym tego bota tak samo jak ledwo ogarnąłem elfbota na 8.6 2lata temu.A zresztą płacić co miesiąc za bota?Trochę bezsens już wole kupić znowu paca

Ciężko jest ogarnąć tego bota jak masz z nim pierwszy kontakt ale później już coraz lepiej :D Gotowe skrypty masz na forum windbota więc znajdziesz na pewno coś dla siebie.

graphic.png

Opublikowano

Tibia Auto Bot

Bardzo zdesperowany musisz być bocąc na TA :D jeden z nagorszych botów jakie mogą być (to jest moja opinia) koleżanka 110 ed'a straciła przez auto sioha tylko po tygodniu używania :D

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...