Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]League of Legends - 30% tańsze RP - Gifting Skinów / Championów / Mystery Gift / Wiele innych

DarQScreaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:

- Gifting w grze League of Legends

Metoda kontaktu:

Opis rzeczy:

- 30% tańsze zekupy niż w oficjalnym sklepie Riotu w grze League of Legends. Zakupione przedmioty będą wysłane poprzez gifting.

- Wszelkie wymagania które należy spełnić bym mógł wysyłać przedmioty opisane w oficjalnym poście na stronie gry : https://support.riotgames.com/hc/en-us/articles/201752964-Gifting-Guide-and-FAQ

- Najważniejsze wymaganie to posiadanie mojego konta na liście znajomych przez 24 godziny. Po tym czasie odblokowuje się możliwość wysyłania giftów.

Oczekiwana cena:

- 30% taniej względem ceny w Riot Shop dla 750 RP (20 zł - u mnie 14 zł).

- Cena innych ilości RP zgodna z proporcją.

- Metoda płatności : PaySafeCard / Skiny CS:GO

Zdjęcia/inne informacje:

SERWERY :

- EU East & West

- North-America

- Oceania

- Turcja

- Rosja

- Inne na zamówienie

2Rd0xJY.png

Npo3DNL.png

5XmHi43.jpg

k4lJLz0.jpg

Opublikowano

Jaką mamy pewność, że otrzymamy RP/gifta ? Kupował już ktoś z forum ? Sorry, że tak pytam, ale nie wydaje się to dla cb opłacalne .

Opublikowano

Jaką mamy pewność, że otrzymamy RP/gifta ? Kupował już ktoś z forum ? Sorry, że tak pytam, ale nie wydaje się to dla cb opłacalne .

Opłacalne i to jak. RP można zdobyć nie tylko poprzez kupienie go za niebotyczne kwoty w sklepie Riotu. Chociażby za wygrywanie w turniejach.

Co do pewności otrzymania RP - zerowa. Nie sprzedaje RP. Przeczytaj temat.

Co do pewności otrzymania gifta - 100%. Na forach zagranicznych sprzedaż prowadzę od 2 lat, nie otrzymałem jeszcze negatywnej oceny wymiany ani negatywnego posta w moim temacie.

1 oszustwo = 1 negatywna ocena + spam negatywnych postów = brak klientów.

Sory ale oszukać tu kogoś za 10-20 zł nie kalkuluje mi się za bardzo gdy przez to mogę nie zarobić tych 10-20 zł na paru osobach nie tracąc zaufania.

Jestem skłonny podesłać link do mojego najstarszego tematu na zagranicznym forum gdzie mam najwięcej odpowiedzi oraz ocen wymian. Dodatkowo prześlę niedowierzającym prywatne wiadomości potwierdzające, że konto jest moje o ile potrzeba.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...