Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Lola

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie grałem w LoL'a dobre 6 miesięcy, albo i więcej i mam pytanie.

Dużo się pozmieniało od tamtego czasu? 

Miałem konto D1, teraz mam nowe(inne) , które jest w silverze. 

Opublikowano

Ogółem warto ponieważ RIOT cały czas stara się coś robić w kierunku banowania cheaterów, jak i wprowadza nowe aktualizacje, które umilają grę. Co do playerów, było , jest i będzie zawsze tak samo bo to NIGDY się nie zmieni. ( przecież LoL jest grą w której jest najwięcej toxic playerów ) 

Miliony tematów o podobnej tematyce:
Łap tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1423721-warto-wr%C3%B3ci%C4%87-do-lola/

P.S poszukaj na forum przed tym jak napiszesz :)

True love survives all

Opublikowano

Co do mida to się nie zgodzę, co prawda assasyni wyszły trochę z mety, ale nie gra się tam tankowatymi postaciami w większości przypadków.

Jungla to fakt, gra się obecnie tankowatymi junglerami, takimi jak gragas, rek'sai, nunu, volibear, seju po nerfie już trochę mniej.

Ale to nie zmienia faktu, że inni junglerzy też są spoko, nidalee obecnie strasznie niszczy, eve też jest spoko.

Spokojnie możesz wrócić, zagrasz parę gier i się oswoisz z pickami.

Opublikowano

Szczerze mówiąc aktualizacja po aktualizacji lol zmienia się na lepsze ;> , warto wrócić ale lepej do cs:go :>.

.

Opublikowano

Oczywiście, Mojang wprowadza patche co kilka tygodni, w którym zawarte są zmiany między innymi w balansie postaci, wypuszcza nowe postacie, tworzy jakieś eventy i  ogólnie letsplej stał sie lepszy niż 6 miesięcy temu.

Opublikowano

Oczywiście, Mojang wprowadza patche co kilka tygodni, w którym zawarte są zmiany między innymi w balansie postaci, wypuszcza nowe postacie, tworzy jakieś eventy i  ogólnie letsplej stał sie lepszy niż 6 miesięcy temu.

Mojang xD?

Gra dalej wciągająca, masa ciekawych eventów i zmian. Jedyne, co mi się nie podoba, to strasznie toksyczna meta tanków. Jeśli przed pół roku byłeś D1, teraz będziesz ok. P1 - D5 (pod względem skilla).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...