Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika na Twój serwer - DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie dodam, że grafika do portfolio została tworzona pod moją stronę www, która pojawi się niedługo.

4696014350712271049127.png

7470414350712271049127.png

7214014350712271049127.png

5689114350712271049127.png

4508314350712271049127.png3320114350712271049127.png3361314350712271049127.png6691014350712271049127.png7807814350712271049127.png3720514350714431049127.png

6444614350712271049127.png

Grafik serwerów:

7_logo.png2355814350720801049127.png

Opublikowano

Doświadczenie masz, ale Twoja grafika(moim zdaniem) nie wygląda zadawalająco. Sama oferta jaką tu przedstawiłeś o tym świadczy, ma sporo niedociągnieć, które wrzucają się w oczy.
Nie chcę ich wymieniać, myślę, że sam załapiesz i wyłapiesz te błędy. Widziałem kilka twoich wcześniejszych prac, wyglądały dobrze i dlatego jestem w stanie polecić Twoją osobę.
Serwery robione przez pseduo "techników"(patrz wyżej), ktrórzy odwiedzili już ten temat, na pewno będą się do Ciebie często zgłaszać. Dla czego często? To chyba już każdy wie...

Floruine widzę, że nie jesteś wcale taki głupi jak mi się zdawało, chyba załapałeś. ^^

Opublikowano

Doświadczenie masz, ale Twoja grafika(moim zdaniem) nie wygląda zadawalająco. Sama oferta jaką tu przedstawiłeś o tym świadczy, ma sporo niedociągnieć, które wrzucają się w oczy.

Nie chcę ich wymieniać, myślę, że sam załapiesz i wyłapiesz te błędy. Widziałem kilka twoich wcześniejszych prac, wyglądały dobrze i dlatego jestem w stanie polecić Twoją osobę.

Serwery robione przez pseduo "techników", ktrórzy odwiedzili już ten temat, na pewno będą się do Ciebie często zgłaszać. Dla czego często? To chyba już każdy wie...

Akurat ja nie wiem

Opublikowano

Fakt faktem konkurencja, ale gościa polecę w przeciwieństwie do innych pseudo grafików.

Nie spodobało mi się tylko ułożenie belek "o mnie" , "prace". No ale nie ważne.

Grafika prezki całkiem spoko, gdzie niegdzie przepaliłeś kolory (popraw to i będzie całkiem cacy).

A i nie wzoruj się na innych "serwerach" bo logo np. dla Arayos jest okropnie podobne do Asreji.

Tyle :P

Polecam, mimo że konkurencja to polecam.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Fakt faktem konkurencja, ale gościa polecę w przeciwieństwie do innych pseudo grafików.

Nie spodobało mi się tylko ułożenie belek "o mnie" , "prace". No ale nie ważne.

Grafika prezki całkiem spoko, gdzie niegdzie przepaliłeś kolory (popraw to i będzie całkiem cacy).

A i nie wzoruj się na innych "serwerach" bo logo np. dla Arayos jest okropnie podobne do Asreji.

Tyle :P

Polecam, mimo że konkurencja to polecam.

Dzięki za miłe słowa konkurencja konkurencją ale jak mam być szczery to bardzo mi sie podobają Twoje prace i Twój styl. Logo arayos nie było moją wizją , kolorami może i przypomina ale niczym więcej logo arayos moim zdaniem wizualnie jest troche bardziej zaawansowane
Opublikowano

Polecam, ponieważ grafikę robisz wyśmienitą i bardzo mi się podoba.

Opublikowano

Mogę polecić. Wykonał grafikę do forum (Aivis) i efekt jest olśniewający! Normalnie magia!

Opublikowano

Współpracowałem na 4 serwerach z tej listy z Mateuszkiem.

Z czystym sumieniem jako grafika mogę polecieć 

Jedyny minus to jego obrażanie się.

Pozdrawiam

1912513.jpeg

Opublikowano

jbUhAUw.png

3AAxNiF.png

Jakoś mi to nie leży. No ale powiedzmy, że nieźle to wygląda, ale na miłość boską - bez czegoś tak tandetnego, błagam. 

Polecam. 

Teraz każde logo w stylu oriental smoki itp. będzie porównywane do atreyi? ^^

ref

Opublikowano

Teraz każde logo w stylu oriental smoki itp. będzie porównywane do atreyi? ^^

ref

Ten ornament jest identyczny, napis ułożony tak samo czyli na wszystkim, ponad to pod spodem jest namazane brushem ''mini'' tło.

To jest ten sam styl, ta sama budowa loga, więc nie wiem czy to nawet jest porównanie - to jest po prostu skopiowane. :)

Więc się nie oburzaj tylko przyznaj się, że zbyt mocno się zainspirowałeś i pokaż coś w 100% swojego. 

Opublikowano

Ten ornament jest identyczny, napis ułożony tak samo czyli na wszystkim, ponad to pod spodem jest namazane brushem ''mini'' tło.

To jest ten sam styl, ta sama budowa loga, więc nie wiem czy to nawet jest porównanie - to jest po prostu skopiowane. :)

Więc się nie oburzaj tylko przyznaj się, że zbyt mocno się zainspirowałeś i pokaż coś w 100% swojego. 

Ornament identyczny? :O

Okej porównamy sobie na spokojnie 

2272914351792471049127.png2128614351792471049127.png

to są moje tła, z atreyi też jest inne.

3800014351793381049127.jpeg

To, że mizune wprowadził orientalny styl do prezentacji, loga itp metina to znaczy, że all serwery w takim stylu to MPCforum?

Proszę Cię zabawne to jest, pokaż coś swojego? To jest właśnie moje, robione od samego brusha i fonty aż po efekty i światło.

Jeszcze dodam do loga arayosa private server metin2, żebyś miał/a się o co spiąć :D

Opublikowano

Ornament identyczny? :O

Okej porównamy sobie na spokojnie 

2272914351792471049127.png2128614351792471049127.png

to są moje tła, z atreyi też jest inne.

3800014351793381049127.jpeg

To, że mizune wprowadził orientalny styl do prezentacji, loga itp metina to znaczy, że all serwery w takim stylu to MPCforum?

Proszę Cię zabawne to jest, pokaż coś swojego? To jest właśnie moje, robione od samego brusha i fonty aż po efekty i światło.

Jeszcze dodam do loga arayosa private server metin2, żebyś miał/a się o co spiąć :D

Czyli nie widzisz żadnego podobieństwa? Boże śmieszny jesteś. Gdzie ja napisałam, że ten serwer to MPCforum? Napisałam, że logo jest niemalże identyczne, wiadomo, że elementy zawsze będą inne ale całość jest bardzo, ale to bardzo podobna. Nie spinam się tylko Ci uświadamiam, że zgapianiem cudzego loga i robieniem go na nowo za pomocą swoich elementów daleko nie zajedziesz. Zluzuj majty. 

Możesz sobie robić loga w stylu orientalnym, ale chodzi o sam układ, że jest tło ''namazane'' potem jest ornament a na wszystkim jest napis. Czy Ty serio nie widzisz w tym podobieństwa, za dużej inspiracji? W grafice się tak nie robi - chyba, że się w coś takiego bawisz to twoja sprawa. A jak już się czepiamy czy coś faktycznie jest twoje to tego ornamentu sam nie zrobiłeś to po pierwsze, po drugie jak sam pokazałeś masz gotowe brushe a po trzecie fontu również sam nie wykonałeś, elko - kończę temat bo szkoda czasu. 

Opublikowano

Nawet JEŚLI nie zrobił tego ornamentu, to mógł go posklejać z wektorów, każdy to potrafi. Inspiracja inspiracją, klient klientem ale po co się dochodzić?

Jemilo zrobił IDENTYCZNE logo jak MPCforum w tych samych barwach tylko nie potrafił znaleźć czcionki. Wtedy nikt się do niego nie spiął prócz administracji Atreyi.

Każdy grafik na swój sposób czerpie inspiracje z tego co widzi. Ludzie, jesteśmy wzrokowcami nie mamy wpływu na to co zobaczymy i za to co nam wpadnie do głowy.

Wybaczcie, że się "wtrącam" ale nie lubię takiego podejścia. :) to tylko moje zdanie.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Obecnie współpracuje z serwerami:

Atharia.pl

KatharsisMT2.pl

Thanis.pl

Arayos.pl

Aivis.pl

Aczkolwiek nadal mam czas na nowe zlecenia, więc serdecznie zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.

Dziś postaram się uaktualnić moje portfolio :)

Opublikowano

Znam DarwoRa jeszcze z czasów kiedy byłem w MGT wtedy prezentował dosyć wysoki poziom, nie wiem jak jest teraz niemniej jednak i tak polecam konkurencję :) 

Opublikowano

Polecam współpracę z DraworR'em. Nasza współpraca przebiega pomyślnie i nie ma żadnych spin. Co prawda wykonał jak narazie samo logo, ale już nie mogę się doczekać reszty zleceń. 

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Jak na 2 latka to bardzo ładnie sb radzisz :) Lej na to że teraz każdy orientalny styl bd kojarzony z Atrey'a.

Polecam i sukcesów życzę :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...