Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka i podkładka

wakus456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poleciłby ktoś jakąś myszkę i podkładkę? Potrzebuje do nowego lapka, a z racji, że lubię sobie pograć z kumplami przydałaby się jakaś myszka do CS'a. Mam ograniczony budżet, bo tylko 100 zł. Chciałbym, żeby obie rzeczy były od jednego dostawcy bo nie mam tyle kasy by płacić 2x za przesyłkę. Ogólnie to mam też takie prośby, żeby podkładka była w miarę duża, aby swobodnie i przyjemnie się grało w CS'a oraz myszka by była dość "długa" (12 cm i więcej), gdyż mam rękę sporych rozmiarów :P

Z góry dziękuję,

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przede wszystkim, nie ma czegoś takiego jak myszka do CS'a =.= co przez to rozumiesz, że to tej gry? DPI duże ma każda myszka dla graczy, nie tylko do CS'a. Myszkę z dużym DPI możesz kupić już za 30zł, Tracer Ghost: http://allegro.pl/myszka-dla-graczy-tracer-ghost-le-avago5050-usb-i5459981611.html

A potem szukaj sobie podkładki u tego gościa, bo też ma i patrz na wymiary, bo nie wiemy jakiej chcesz wielkości podkładkę pod myszkę. Ja mam całe biurko w podkładce.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

­No to Tracer Ghost taki jest, jest duża, płaska, DPI i sensor jest też dobry, bo sam ją mam. Oczywiście nie jest to super myszka, bo zwykły Steelseries Rival kosztuje 200zł...

Ale sam gram w gry i ta myszka naprawdę jest dokładna, wygodna i szybka.

Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło, by mieć jakąś opinię od posiadacza.

@JacoH

Dzięki wielkie za pomoc.

A no ja też bym chciał Rival'a, ale niestety. Może kiedyś...

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Nie wiem czy pomogłem serio, ale Ghost jest dobry do gier, a to, że nie jest to steelseries, czy razer. Nie znaczy to, że jest to ścierwo ;) btw. co do podkładki, to pomyśl nad taką na całe biurko, możesz zrobić ją sam. Ja zrobiłem z pianki EVA 2mm. Kupiłem 0,5 x 1 m i tyle ;) Czarna, podkładna typu control (stawia opój, ale jest dokładna, do cs potrzebujesz typu speed, więc na to tylko jakiś materiał nałożyć rozciągliwy i złapać czymś na rogach, lub wokół całości.

Serio mówię, zdjęcia jutro mogę pokazać, bo działa serio fajnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...