Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar zacząć się tradować na csgolounge i nie wiem od jakiego  noża zacząć żeby tradowac się na + i zdobywać coraz fajniejsze i droższe noże ... Mój budżet na pierwszy nóż to 50 - 60 euro.

Opublikowano

A nie lepiej na początku kupić klucze i za nie o 20% taniej kupić kose/kose + skin, który ma pattern? :)

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Opublikowano

@Syesh No tak dobry pomysł... Ale jaki nóż kupić za te klucze i dalej się tradowac na coraz lepsze noże... :)

Za 60 euro masz ok. 25 kluczy czyli kosa za 70-75 euro. Kierując się rynkiem na dzień dzisiejszy to możesz zaczynać od: gut knife crimson web/ flip knife crimson web/ gut slaugher bo tylkok te w teh cenie mają patterny.

Tylko LAN'y (czasami małe wyjątki). #PEWNIAKI

Tylko znane dla mnie drużyny.

Maksymalnie 3 mecze dziennie.

* Są to moje trzy złote zasady, nie zostały opisane te podstawowe (np. Zakaz zmieniania beta bez poważnego powodu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...