Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer pod GTA V [i3-4170 czy AMD FX-6300]

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Planuję zakup tego zestawiku http://www.morele.net/inventory/info/R53zLq/specjalnie pod GTA V (zależy mi aby nie grać na niskich).
I właśnie tak jak w temacie, zastanawiam się nad procesorem. Który będzie w tym wypadku lepszy? TEN czy TEN  :)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

AMD FX-6300, będzie lepszym wyborem, z tego względu, że ta gra wymaga bardzo dużo od procesora, a ten i3 dwu jajowiec choć ma 4 wątki potrafi się dusić. Tutaj masz test tych procesorów, ale i3 4150. I3 4150 vs fx 6300 i sam sobie wywnioskuj 

Opublikowano

Okej, dzięki.
A czy FX-6300 i FX-8350 (Myślę też o nim ale nie wiem póki co, zależy od budżetu jeszcze jaki dostanę na kompa, ale zapytam na zapas) nie będzie się kłócił z innymi podzespołami (np. z zasilacznem, czy płytą główną) z tego zestawiku? :) 

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/q9kOVy/
Wychodzi wszystko na taki zestawik z FX-8350 lub z tym FX-6300 i wszystko w nim będzie cacy mam rozumieć tak? :)

76561198009257917.png

Opublikowano

To już w cenie 2500zł masz i5...

Dorzuć linka i powiedz czy płyta główna może być ;)

I czy fx-8350 nie jest lepszy od i5 w przypadku GTA V?

76561198009257917.png

Opublikowano

AMD FX-6300, będzie lepszym wyborem, z tego względu, że ta gra wymaga bardzo dużo od procesora, a ten i3 dwu jajowiec choć ma 4 wątki potrafi się dusić. Tutaj masz test tych procesorów, ale i3 4150. I3 4150 vs fx 6300 i sam sobie wywnioskuj 

WYJDZ KURWAAAAAA WYJDZ

gtav_n_cpu2.png

nie chce mi sie komentowac

nawet nie chce dac karty amd bo jeszcze wieksza porazka

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...