Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się podziało z kodem źrodłowym?

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakichś 3h, nie widzę wgl. Kodu Źródłowego na Mpcforum.. Co się z nim stało? Gdy mam zapisany temat to piszę że nie mam praw do sprawdzenia strony.. Co się dzieje z Mpcforum? :O Skasowali?

image.png

Opublikowano

Wczoraj było wszystko dobrze z ty kodem można było wchodzić a teraz nie bo nie mam uprawnień do przeglądania tego tematu. Napewno nie usunęli bo było już to ba forum trochę czasu mogli to na początku usunąć..

Opublikowano

Wczoraj było wszystko dobrze z ty kodem można było wchodzić a teraz nie bo nie mam uprawnień do przeglądania tego tematu. Napewno nie usunęli bo było już to ba forum trochę czasu mogli to na początku usunąć..

To tutaj cię zmartfię, kod źródłowy nie powróci bo został usunięty całkowicie z forum.

Ja tam się nie przejmuję, mam kod źródłowy zapisany, downloady działają + wszystkie poradniki które były podpięte :)

po prostu administracja forum ma kuku i usunie, mimo iż gracze z tego najczęściej korzystają..

Opublikowano

­Nadchodzą pewne zmiany w dziale z tego co wiem, pewnie niedługo dostaniecie informacje :P I nie siać żadnych teorii spiskowych. 

Opublikowano

Jedna teoria, to taka, że usuńmy ten poradnik, bo tylko robimy więcej problemów moderatorom przez użytkowników co chwile piszących tematy nie działa mi kompilacja, how to itp.

Opublikowano

­

W której paczce?

Jest zainfekowany plik devil.lib (jakoś tak) chociaż "Avast" tak wykrywa, ale tak nic nie jest groźne, więc luzik.

To teraz pozostały wam Deutsch Tutorials :D

jeszcze dev został :D

Opublikowano

­

Jest zainfekowany plik devil.lib (jakoś tak) chociaż "Avast" tak wykrywa, ale tak nic nie jest groźne, więc luzik.

jeszcze dev został :D

No to śmiesznie, bo skanowałem te paczke (kraizy.tgz całą rozpakowana) i nic mi nie wykryło (Comodo) Chyba, ze chodzi o tą paczke od noname

Opublikowano

­

No to śmiesznie, bo skanowałem te paczke (kraizy.tgz całą rozpakowana) i nic mi nie wykryło (Comodo) Chyba, ze chodzi o tą paczke od noname

Wirus nie wirus, nie groźny. byle source da się skompilować na visualu 2013 ;) do szczęścia w tej paczce nic więcej  potrzebne nie było heh

Ale mniejsza o tej kod źródłowy, dalej nie kminie skąd od wyciekł :D

I o to że były tam wszystkie poradniki :/

Opublikowano

Trochę dziwne że wcześnie tego nie sprawdzili. Tylko teraz jak cos było w tematach te dodatki wszystko poszło sir j**ac.

Opublikowano

Trochę dziwne że wcześnie tego nie sprawdzili. Tylko teraz jak cos było w tematach te dodatki wszystko poszło sir j**ac.

Wszystkie prawie, że dodatki są na forach zagranicznych, wiem bo sam podrzuciłem do tematu coś od siebie w C++ i rozpowszechniłem to po epvp czy metin2 itd itp, szukajcie a znajdziecie internet jest wielki :D

Po za tym, jeśli coś tam jest zainfekowane w libie to niech się ustosunkują do normalności i niech z tematu o kodzie źródłowym usuną to co jest zainfekowane nie cały temat z poradnikami itp :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W reszcie zrobili na tym forum coś pożytecznego... Wracamy do game 2k89 xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

­

Wszystkie prawie, że dodatki są na forach zagranicznych, wiem bo sam podrzuciłem do tematu coś od siebie w C++ i rozpowszechniłem to po epvp czy metin2 itd itp, szukajcie a znajdziecie internet jest wielki :D

Po za tym, jeśli coś tam jest zainfekowane w libie to niech się ustosunkują do normalności i niech z tematu o kodzie źródłowym usuną to co jest zainfekowane nie cały temat z poradnikami itp :D

Ja obstawiam, że Nasz kochany Codders Team wykrył tam trojana rozpierdalającego komputer.

Opublikowano

Dobrze, że już mam ten kod.

A co do kwiatka, nie mogłeś dać Coders Team'owi, żeby oczyścili paczkę?

Przecież tu sami, po studiach czy uj wie czym mają posadę...

Leżę i płaczę, jak patrze co tu się wyprawia.

Opublikowano

­

Trzeba szybko pobierać pliki z mpc bo nieznane są wyroki modów  ;)

Gotowe pliki serwerowe już dawno powinny zniknąć z tego forum.

Opublikowano

Zastanawiam się jak można było skasować coś co przyda się praktycznie każdemu, tyle roboty kogoś poszło się j*bać, tyle spisów, aż żałuje tego kto to pisał i kompletował.. [*] Bądźmy w Żałobie, Minuta ciszy dla kodu! [*]

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...