Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się podziało z kodem źrodłowym?

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W reszcie zrobili na tym forum coś pożytecznego... Wracamy do game 2k89 xD

Wreszcie*

Też mógłbyś zrobić coś pożytecznego i zacząć pisać posty po skończeniu gimnazjum.

@Top 

Rzal bul i smuteg.

vlRm1nY.png

Opublikowano

Myślę, że temat wróci. Wirusa nie było w paczce od Kraiziego tylko od NoName. Dwie biblioteki były zawirusowane, i to nie tak lekko.

Opublikowano

Myślę, że temat wróci. Wirusa nie było w paczce od Kraiziego tylko od NoName. Dwie biblioteki były zawirusowane, i to nie tak lekko.

poza tym byl tam kod zrodlowy tych bibliotek ktory pewnie uda sie wam skompilowac :) nie patrzylem na to jakos doglebnie ale faktycznie te biblioteki byly zainfekowane

­

Ja obstawiam, że Nasz kochany Codders Team wykrył tam trojana rozpierdalającego komputer.

zamknij

ps: pewnie temat nie jest usuniety tylko ukryty

ps2: przestancie grac w ta gre <_<

hiFG4ZA.png

Opublikowano

poza tym byl tam kod zrodlowy tych bibliotek ktory pewnie uda sie wam skompilowac :) nie patrzylem na to jakos doglebnie ale faktycznie te biblioteki byly zainfekowane

zamknij

ps: pewnie temat nie jest usuniety tylko ukryty

ps2: przestancie grac w ta gre <_<

Nie uda im sie skompilować tych bibliotek. 90% osob na tym forum ma problem z kompilacja game według dokładnego poradnika, co dopiero kompilować cos na własna rękę.

Opublikowano

no to juz ich sprawa, moga sobie tez znalesc jakas wersje tych w internecie ale ja nic nie gwarantuje i do mieszania w tym osob nieumiejacych nie zachecam bo popsujecie sobie nerwy a i tak nic wam nie wyjdzie

gg, afera odwolana, sprawa zamknieta.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Zastanawiam się jak można było skasować coś co przyda się praktycznie każdemu, tyle roboty kogoś poszło się j*bać, tyle spisów, aż żałuje tego kto to pisał i kompletował.. [*] Bądźmy w Żałobie, Minuta ciszy dla kodu! [*]

Temat nie został usunięty tylko ukryty.

Gdy wejdziesz w ten temat pojawi się informacja, że nie masz dostępu. To znaczy, że jest ukryty. Gdyby został usunięty, pojawiłaby się informacja, że tematu nie można odnaleźć.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Luzik chłopaki, jakieś wirusy były w gotowej paczce z libami tak jak Endy wspomniał.

Nie mam pojęcia skąd, ale były. Nie mam antywirusa, więc musiałem polegać na jakimś skanie od usera z tego forum. Jak widać mogłem się jakoś upewnić. :D

I nie wymyślajcie zbędnych teorii. xD

Temat mam nadzieje wróci. :v

Ps. Nie zganiajcie na administracje, bo to wyłącznie moja wina, że się nie upewniłem. ;x

Ps2. Temat jest ukryty. :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...