Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna porada dla początkującego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko planuje spróbować dorobić się poprzez handel jak to jest proponowane w wielu miejscach na tym forum. Jednak potrzebuję paru wstępnych porad. Planuję zakupić na start około 6 kluczy a moim celem jest dorobienie się kosy i jakiegoś drobnego zestawu podstawowych skinów. I tutaj rodzą się moje pytania.

Jakie skiny nadają się najlepiej na handel przy kwocie 16 Euro ( wgl schematu zamieszczonego na forumowym poradniku)?

Czy przy takiej kwocie jest prawdopodobieństwo handlu pokroju kupna za 6 kluczy sprzedaży za 7 kluczy?

Czy lepiej te 10€ wydać na skiny i nimi handlować wymiennie? Jak tak to jakie?

Mimo wszystko wydaje mi się że kupno kluczy jest dobrym rozwiązaniem kupując je na allegro można zaoszczędzić 1,5 zł na sztuce czyli przy 6 kluczach jeden jest de facto gratis.

Z góry dzięki wszystkim którzy postarają się mi pomóc i wytłumaczą co z czym tutaj się je.

Opublikowano

Według mnie lepiej, jeżeli kupisz klucze i kupując tanio, a sprzedając drożej dojdziesz do tej kosy, chyba najlepszy sposób nie licząc betowania :P

Jeżeli bardzo chcesz skiny to zacznij od AWP | man'o'war najlepiej z jakimiś naklejkami za cenę rynkową

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

najlepszą opcją jest handel kluczami; tak jak mówisz najlepiej jest kupować je od sprawdzonych kontaktów na allegro - zawsze wyjdzie taniej, im więcej kupisz tym więcej dostaniesz tak jak mówisz, de facto gratis.

Opublikowano

Według mnie lepiej, jeżeli kupisz klucze i kupując tanio, a sprzedając drożej dojdziesz do tej kosy, chyba najlepszy sposób nie licząc betowania :P

Jeżeli bardzo chcesz skiny to zacznij od AWP | man'o'war najlepiej z jakimiś naklejkami za cenę rynkową

Bardziej nastawiałem się na klucze, ponieważ już przy samym zakupie jak wspominałem wyżej trochę się zyskuje. Byłbyś w stanie wymienić mi chociaż ze dwa skiny od których mógłbym zacząć przy ilości 6 kluczy?

Opublikowano

Bardziej nastawiałem się na klucze, ponieważ już przy samym zakupie jak wspominałem wyżej trochę się zyskuje. Byłbyś w stanie wymienić mi chociaż ze dwa skiny od których mógłbym zacząć przy ilości 6 kluczy?

Na Twoim miejscu napisałbym ogłoszenie na csgolounge czy innych stronach tego typu i czekał na najlepsze oferty (przy tym na bieżąco musisz sprawdzać rynek, ceny i dostępność przedmiotu) :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Tak na pewno zrobię. Z tego co widze najprawdopodobniej najlepszą opcją byłoby p90 ww startrack, cyrex m4a1-s bs, asiimov m4a4 ww albo m4a4 x ray mw startrack. wszystkie są w granicach 14-16 euro na rynku a 6 kluczy daje nam około 14 euro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...