Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o spawnie?

Drak_En

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zbudowałem spawna wygląd w środku tyn no może skyblock ale chyba raczej groty

macie kilka ss ocencie :)

post-1308029-0-88834500-1435003398_thumb.png

post-1308029-0-92490700-1435003402_thumb.png

post-1308029-0-54707200-1435003409_thumb.png

post-1308029-0-44789300-1435003413_thumb.png

post-1308029-0-87976500-1435003416_thumb.png

post-1308029-0-65591200-1435003420_thumb.png

post-1308029-0-72709500-1435003424_thumb.png

Opublikowano

No nie wiem, nie przypadł mi do gustu. Nigdy nie potrafiłem budować jakiś super budowli, ale wchodząc niegdyś na różne serwery, spawny wyglądały o wiele lepiej niż to. Spawn to miejsce, które po wejściu na serwer gracz musi zareagować pozytywnie. Wszystko musi być ładnie zbudowane i czytelne, a nie jak na niektórych serwera 1000 tabliczek, wszędzie jakieś drogi i taki nowy gracz nie wie od czego zacząć. Wracając - no nie widzę tutaj nic po za kamieniem, żwirem, ziemią, drewnem, dyniami i trawą - nie ma tutaj tego "czegoś" co po wejściu na serwer zostanie zamienione na "WOW, ale fajny spawn!". W tym spawnie dodałbym jakiś jeszcze rodzaj bloku lub kilku bloków i zmienił wnętrze na bardziej ciemniejsze i może dodał swego rodzaju pułapki lub jakieś ciekawe rzeczy po drodze typu szyba, a za nią jakaś sala tortur itd. Ale ja tam się nie znam na serwerach, nie wiem co na tym typie serwera powinno być :P.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

To spawn serwera ktory polega na budowaniu grot pod ziemia rozumiem? Nie podoba mi sie, za mało wszystkiego.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Jak już wspomniała @kavoweciastko­ rób wgłębienia w suficie, oraz ścianach :) Jest to stosunkowo za małe, Spawn nie powinien być ciasny. I ten bruk wszędzie, pozmieniaj to :) A z tego co wiem, w podziemiach trawa nie rośnie :P Dodaj tam pnącza na ścianach.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dokończ spawn , bo na razie to nie wygląda na spawn tylko na jakis syf . Dosyć mały jak na serwer sky+block lub cos innego . Na serwerach nie ma takich małych spawnów , zwykle są ładne , duże . 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam, nic fajnego w tym nie widzę. To nie jest spawn na easyhc czy freebuild a co dopiero na skyblock.

Bardziej można tego użyć jako bazy jakiejś gildi na Easyhc.

Daję 2/10. 

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Trochę niski sufit, wolę strzelisty. Po drugie ten bruk... Bruk wszędzie, żadnego urozmaicenia.

Opublikowano

By nie powtarzać za bardzo tego, co napisali inni na górze dodam tyle, że spawny powinny być duże, by dużo osób mogło jednocześnie na nim siedziec i nie czuć się ścisniętym. Pomijając fakt, że przestrzenie są strasznie małe, to 3 kratkowa wysokość całej powierzchni sprawia, że odbiór jest klaustrofobiczny.

UqIyuNU.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Osobiscie zgadzam sie z wszystkimi ocenami wszystko tu jest za male i malo klimatyczne . dodaj jakies kopalnie lawe powieksz wszystko i zrób z zewntarz po co komu srodek czegos skoro nie wiadomo na co to jest? 1.5/10 nic ciekawego wedlug mnie jest to twoja 2 budowla w tej grze :P rozumiem ze chcesz pokazac jak ci wychodzi ale moze narazie daj spokój w publikowaniem tego i podszkol sie . potem gdy twoje projekty beda bardziej okazale publikuj bo tutaj nie ma co oceniac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...