Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]CS:GO - Orzełek z Laurami !

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­70 zł za orzełka w laurach? To jakiś żart... Rangi tak bardzo ceny nie zmieniają od rynkowej ceny cs:go, bo już globala/supreme kupisz za te 50 zł (wiem z własnego doświadczenia)

PS. PSC za 70 zł nie ma, więc osoba kupująca musi dać 2 kody na 50 + 20, więc możesz za 1 kodem ukraść. Konto na forum nie ma nic do stracenia twoje w przypadku oszustwa. Czy możesz podać jakieś dowody, że uczciwie się wymieniasz i jakiś zadowolonych klientów?

Za 50 zł można kupić nie taniej i nie drożej....

Najlepiej jakbyś jeszcze aukcje na allegro zrobił, bo bezpieczniej będzie dla osoby kupującej :>

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

­70 zł za orzełka w laurach? To jakiś żart... Rangi tak bardzo ceny nie zmieniają od rynkowej ceny cs:go, bo już globala/supreme kupisz za te 50 zł (wiem z własnego doświadczenia)

PS. PSC za 70 zł nie ma, więc osoba kupująca musi dać 2 kody na 50 + 20, więc możesz za 1 kodem ukraść. Konto na forum nie ma nic do stracenia twoje w przypadku oszustwa. Czy możesz podać jakieś dowody, że uczciwie się wymieniasz i jakiś zadowolonych klientów?

Za 50 zł można kupić nie taniej i nie drożej....

Najlepiej jakbyś jeszcze aukcje na allegro zrobił, bo bezpieczniej będzie dla osoby kupującej :>

@Ravdar

Po pierwsze nigdzie nie jest napisane że płatność to PSC.

Po drugie kolega sprzedał podobne za 90zł na allegro.

Po trzecie to sprzedający ustala cenę więc nie wiem dlaczego masz jakiekolwiek pretensje.

Po czwarte nie jestem handlarzem kont w CS:GO także nie mam klientów.

Po piąte skoro dla Ciebie jest za drogo to po co się wypowiadasz w tym temacie skoro nie jestem zainteresowany.

Po szóste jeżeli jesteś zainteresowany to ową aukcje zrobię.

Po siódme nigdzie nie jesteś bezpieczny, aczkolwiek samemu się nie boję nigdzie kupować ponieważ kupuje masowo na OLX bez pobraniowej.

Po ósme aukcja na allegro była, jak byś się wczytał to byś wiedział że jeżeli będzie zainteresowanie to wystawię (kontakt PW).

Nie odpisuj proszę na ten komentarz, ponieważ to nie jest temat do pogawędek tylko oferta sprzedaży.

Pozdrawiam serdecznie !

Opublikowano

10 rankedow, 5 rank, nie kupujcie, to hax jest.

@wiespeke , co to za bezpodstawne brednie.

Co za problem kupić konto i wygrać na nim 8 rankedów ?

To nie jest moje główne konto. 

Pozdrawiam !

­

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...