Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spearhead

Skorpion*EIC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak pewnie wiecie jest spearhead na przecenie wiec mam pytanie czy oplaca mi sie go kupic na boxy .Moje EQ:
Goliath
8 iris
14 lf3
7bo2
4 PP
Pet 5 lvl , zbieracz 2 i zbierasz surowcow 2.
Spearheada wykozystywal bym na boxy z podwajaczem i na pall. Opłaca mi się coś takiego na takim koncie ?Mam teraz 31k uri.

Opublikowano

Ja kupiłem go kiedyś, gdy nie było jeszcze tych statków na aukcji - wtedy nie żałowałem wydanego uridium, ale teraz już bym na niego wolał pozbierać kredyty :)

Opublikowano

Nie kupuj, bo nie masz dobrego wyposażenia. Najpierw zakup starą full elitę, potem dopiero myśl o ewentualnym zakupie tego statku. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Wg mnie to lepiej kup sobie vege na aukcji.

Jeżeli chodzi o prędkość latania przy zbieraniu boxów to:

- vega: 380 speed + 10 generatorów (najlepszych) = 480 speed bez podkrętki

- spearhead: 370 speed + 12 generatorów (najlepszych) = 490 speed bez podkrętki

Więc dużej różnicy nie ma.

Dodatkowo jeżeli chodzi o zbieranie palki to masz większą ładownie u vegi, więc nie będziesz co chwila latał wymieniać pall.

I wiadomo, że vega ma więcej HP więc w razie czego masz większe szanse, że uciekniesz.

Ja kupiłem spearhead'a zanim jeszcze był na aukcji i nie poleciłbym go innym, chyba, że się ma naprawdę dobre wypo.

Opublikowano

Ja polecam kupic vega. Samemu za 10k kredytow kupilem i jestem bardzo zadowolony.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...