Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje serwera!

Frich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję serwera z Lykanem(wilkiem). Wiem że jest na 4fun, ale chciałem zagrać na jakimś medium/hard. Najlepiej jakby był to polski serwer i żeby lykan był w 100% taki jak jest na globalu. 

Bedom łapki w górę za pomoc :)

PozdrawiaM.

Opublikowano

Sprawnego likana nie ma na żadnym polskim serwerze (bynajmniej mi się tak zdaję) jedyny o jakim wiem jest to 4funmt2 ale podobno nie działa on tam prawidłowo + płatna rejestracja. Sprawna 5 postać jest na niemieckim serwerze Shiro2.net odbugowane skille, nowy ekwipunek itp. Również możesz zapytać tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-gra%C4%87-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/

Opublikowano

No tak, ale to jest serwer izi, a mnie takie do testów nie interesują. Poszukuję serwera typu hard/medium by sprawdzić jak sobie wilk radzi przy PvP/PvE/Bossach żeby przed zrobieniem go na globalu wiedzieć co jest pięć, zamiast zrobić i się rozczarować po wydaniu yang na wbicie skilla/kupnie eq. Ludzie mówią że dobry jest, ale nie przekonam się do puki go nie przetestuję na swój sposób :)

Opublikowano

Shiro2.net to taki medium/hard nie wiem do którego mu bliżej, raczej do medium'a. Jedyna wada to niemiecki, ale to też nie takie straszne ;) No i tak jak napisał Ci kolega wyżej, służy odpowiedni temat do zadawania tego typu pytań i zaraz zagrajmarek albo inny wejdzie i zamknie temat xD

Opublikowano

No tak, ale to jest serwer izi, a mnie takie do testów nie interesują. Poszukuję serwera typu hard/medium by sprawdzić jak sobie wilk radzi przy PvP/PvE/Bossach żeby przed zrobieniem go na globalu wiedzieć co jest pięć, zamiast zrobić i się rozczarować po wydaniu yang na wbicie skilla/kupnie eq. Ludzie mówią że dobry jest, ale nie przekonam się do puki go nie przetestuję na swój sposób :)

No tak masz rację 4fun jest serwer jaka sama nazwa mówi 4fun. Natomiast serwer shiro jest praktycznie kopią globali na którym jest dodanych parę zmian + większe raty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...