Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konta Steam z CS:GO ! 100% pewności i zaufania!

.HEAVEN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: konta steam z grą cs:go

Metoda kontaktu: gg: 51615483 lub pw :)

Opis rzeczy: posiadam 3 konta na sprzedaż, na każdym z kont znajduje się tylko jedna gra - cs:go. Konta są sprzed 3-4 miesięcy i nigdy nie były na nich używane cheaty, nie maja również OV ani Vac bana. Mają po kilkanaście godzin przegranych i są to unrankedy. 

Oczekiwana cena: 30zł przelewem/40zł psc - 100% pewności :)

Inne info: wymianę możemy przeprowadzić przez allegro, bądź na moim publicznym ts, gdzie masz 100% pewność, że nie zostaniesz oszukany :) zapraszam do kontaktu i rozmów.

Opublikowano

Konto w lolu? Warte 100zł. Proszę, o podesłanie zdjęć statusu VAC oraz głównego menu w grze.

Pozdrawiam, EdDog.

Opublikowano

Konto w lolu? Warte 100zł. Proszę, o podesłanie zdjęć statusu VAC oraz głównego menu w grze.

Pozdrawiam, EdDog.

Nie chcę konta w lolu :) zdjęcia profili podsyłam na priv, więc napisz jak chcesz :)

Opublikowano

Polecam tego pana :D

PS: Jakby były jeszcze jakieś inne gierki to chętnie bym kupił ale jedna to kipa :)

Niestety tylko jedną grę mam :) 

Ref

Opublikowano

Polecam typa Kupiłem wczoraj koto z itemami wartymi 13 euro za 60 zł i kupuje jeszcze drugiego! Został ostatni steam

Opublikowano

Sorki za chamską reklamę też mam na sprzedaż jedno konto steam z cs:go g2  78 meczy wygranych Jak coś to PW 

Pozdrawiam Havena :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...