Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zeby

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie które mnie nurtuje miałem w 5 zebach leczenie kanałowe i w kolejnych 5 plomby chodzi o to ze powoli zaczynaja mnie te zeby bolec czy to znaczy ze kiedys byly juz leczone nadaja sie tylko do wyrwania i nic wiecej czzy mozna jeszcze raz zalozyc plombe i zrobic leczenie kanalowe ??Głownie powiedzcie jak to z leczeniem kanalowym jest czy jezeli zab po takimz zabiegu psuje sie nadaje się do wyrwania czy nie? Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Jeśli bolą cię zęby, idź do dentysty, on ci pomoże i doradzi w kwestii tego leczenia dokanałowego. Nikt na tym forum nie ma dostatecznej wiedzy o tym, by ci pomóc, a nawet jeśli, ty nie masz dostatecznych powodów, by wierzyć jego słowu.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jeśli bolą cię zęby, idź do dentysty, on ci pomoże i doradzi w kwestii tego leczenia dokanałowego. Nikt na tym forum nie ma dostatecznej wiedzy o tym, by ci pomóc, a nawet jeśli, ty nie masz dostatecznych powodów, by wierzyć jego słowu.

Idąc tym tokiem myślenia, istniena for internetowych nie mają sensu, bo przecież wszyscy mogą kłamać na każdy temat lub nie mieć dostatecznej wiedzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...