Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki wybrać?

Marcel112120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Creative aurvana live czy razer kraken lub inne sluchawki do 250 zl ( moge doplacic ) zalezy mi o :wygode ,wytrzymalosc , na basach . Sluchawki bede sluzyc do gier cs go lol wiedzmin i sluchania muzyki. Jaki model superluxow kupic ? Slyszalem ze gamingowe sluchawki to marketing czy to prawda ? Zamierzam do sluchawek kupic karte dzwiekowa za 500 zł

Opublikowano

Słuchawki tylko Creativy, jestem ich wieloletnią fanką. Nigdy nie narzekałam na nie i użytkowałam je baaardzo długo.

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

Z tym że to słabo wykonany sprzęt w dodatku mały (nauszny) co nie każdemu pasuje szczególnie jeśli rozmawiamy o wygodzie w domu. Sprawdź Superlux HD669, Takstar Hi2050, HD6000, Pro80, AKG K240 Studio, Shure SRH440. Z gamingowych dobre są HyperX Cloud i Superlux HMC631

Opublikowano

Słuchawki tylko Creativy, jestem ich wieloletnią fanką. Nigdy nie narzekałam na nie i użytkowałam je baaardzo długo.

creativy maja slaby dzwiek
Opublikowano

Zamierzam grac duzo w gry i sluchac muzyki . Podajcie dokladnie model i dlaczego go a nie inny . Bede musial kupic karte dzwikowa do sluchawek ?

Opublikowano

Z tym że to słabo wykonany sprzęt w dodatku mały (nauszny) co nie każdemu pasuje szczególnie jeśli rozmawiamy o wygodzie w domu. Sprawdź Superlux HD669, Takstar Hi2050, HD6000, Pro80, AKG K240 Studio, Shure SRH440. Z gamingowych dobre są HyperX Cloud i Superlux HMC631

oplaca mi sie kupic wersje 631 evo czy 681 evo . Wersje z mikrofonem czy bez poniewaz chcem zakupic superluxy i czy bede musial kupic karte dzwikowa
Opublikowano

681 evo nie za bardzo, basowe brzmienie, mało detaliczne - do grania odradzam. Jeśli chcesz z mikrofonem to HMC631 lub HyperX CLoud, oba modele są bardzo opłacalne w swoich cenach. Karty kupowac nie będziesz musiał aczkolwiek poprawia ona aspekty takie jak rozdzielczość, przestrzenność, pozycjonowanie.

Opublikowano

Z jakiego powodu ? Jak nie on to może AIM SC8008. Nic innego sensownego w takim budżecie nie ma. No może Sound Blaster Z

Prodigy Cube nie ma wejsia na mikrofon dlatego mi nie pasuje

Opublikowano

przeciez prodigy cube ma wejscie na mikrofon, lel

a prodigy cube to jest wewnetrzna karta dzwiekowa ? Bo nie chcem zewnetrznej karty dzwiekowej
Opublikowano

466668_0_f.jpg

Popatrz i się domyśl :)

Ja jeszcze bym polecił FiiO E10k Olympus 2, miałem przez pare miesięcy i gra na prawdę przyzwoicie. Jedynie scena jest trochę wąska imo

Feel the beat!

Opublikowano

Tak. Z wewnętrznych jak już wcześniej mogę polecić np. AIM SC8008 aczkolwiek jest ona już trochę droższa, z tańszych SoundBlaster Z. Ale Prodigy Cube to bardzo dobra karta w swojej cenie (~350zł), gra dość równo, detalicznie i przestrzennie co jest zdecydowanie na plus przy graniu w cs'a. AIM SC8008 gra podobnie, SoundBlaster Z natomiast utrzymuje nieco bardziej basowy charakter aczkolwiek nadal bardzo dobrze radzi sobie jeśli chodzi o przestrzeń.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­

No to co kupic chyba kupuje zewnetrzna bo jak jestem na wyjezdzie ro do laptopa podlacze

To bierz Prodigy Cube. Karta zewnętrzna jest lepsza od wewnętrznej, ponieważ nie jest zakłócana przez pracę komputera ;)

Opublikowano

superlux hmc631 vs hyperx cloud zależy mi tez na basie i dobrym dźwięku w grach typu cs go i wiedźmin, do karty Prodigy Cube.

Opublikowano

­Myślę, że superluxy będą tutaj lepsze, chociaż mają słabszy bass. Wszystkiego mieć się nie da ;)

coś za coś :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...