Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję serwer !

zoxovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ! basic2-031_hi_bubble_welcome-32.png

Jestem nowy w sponsoringu serwerów metin2 jako, że straciłem wenę do grania na serwerach prywatnych (padające po 2 tyg. przez bugi) wpadłem na pomysł, że mogę zasponsorować maszynę do gotowego lub w 75% gotowego projektu (medium z elementami harda) metin2.

Oferuję dedyka o specyfikacji :

Blue_Time_Machine_B.png

Procesor : Intel Xeon E3 1225v2

Rdzenie/wątki : 4 c / 4 t

Częstotliwość : 3.2 GHz+

RAM: 16GB

Dysk : 2x 2 TB SATA LUB 3x 128GB SSD

Sieć : 1Gbs

Transfer : Bez limitu

Anty-DDoS : Sieć 3 Tbps

Wymagania :

alert-circle-red-32.png

Osoba musi mieć min. 18lat.

Kontakt telefoniczny, dobrze by było facebook i gg.

Być miłym i sympatycznie nastawionym na humor.

Przyjmować krytykę na klatę w końcu uczymy się na błędach :)

Ode mnie mogę zaoferować pomoc w konfiguracji systemu dedyka etc. Pomysły dot. serwera to co gracze lubią !

181-32.png

Zapraszam tylko zdecydowane osoby na PW z dogłębnymi pytaniami.

Liczę na poważną i owocną pracę przez baaaardzo długi okres.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Mało wiarygodna oferta do tego własnie z tego co widze jest to serwer z oferty soyoustart firmy ovh. Serwery te nie maja pelnej ochrony anty ddos także odradzam z korzystania oferty tego pana. Nikt powazny kto sie bierze za sponsorowanie serwerow nie korzysta z ofert niskobudzetowych. Wnioskujac po ofercie tego pana można także wywnioskować że nie oferuje on reklamy skoro bierze serwer z najtanszej linii jakiej sie da

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Mało wiarygodna oferta do tego własnie z tego co widze jest to serwer z oferty soyoustart firmy ovh. Serwery te nie maja pelnej ochrony anty ddos także odradzam z korzystania oferty tego pana. Nikt powazny kto sie bierze za sponsorowanie serwerow nie korzysta z ofert niskobudzetowych. Wnioskujac po ofercie tego pana można także wywnioskować że nie oferuje on reklamy skoro bierze serwer z najtanszej linii jakiej sie da

Nie ma sensu w HT płacić indywidualnie za ochronę skoro taki dedyk z infrastrukturą OVH wytrzyma. Owszem jest to pełna oferta anty-ddos. Jeśli się czego nie miało to najlepiej wypisywać głupoty a co tam. Rozumiem nie mam żalu na MPC na co dzień przemijam się z hejtem :P

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Dzis juz sa boty ktore daja rade z VAC w OVH, sprawdzalem osobiscie na swoich serwerach. Firewall milczy a maszyna lezy. Wiec albo cisco w OVH albo hosteam albo SefLow albo eterhost, ale eterhosta nie mialem wiec nie wiem...  A szkoda ze VAC na OVH sie wylozyl, bylo tak fajnie.

Opublikowano

Nie ma sensu w HT płacić indywidualnie za ochronę skoro taki dedyk z infrastrukturą OVH wytrzyma. Owszem jest to pełna oferta anty-ddos. Jeśli się czego nie miało to najlepiej wypisywać głupoty a co tam. Rozumiem nie mam żalu na MPC na co dzień przemijam się z hejtem :P

Gowno prawda. Ovh przez miesiac nie umiało mi pomoc z atakami az stwierdzili ze narażamy ich infrastrukturę i mamy szukać innej serwerowni. =)

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze ta oferta co pisalem to nie jest pelna oferta ovh tylko niskobudzetowka ktora atakow nie wytrzyma. Z tego co wiem tam gdzie chcesz kupowac serwer nie ma mozliwosci ustawienia firewalla w panelu klienta tj wlasne reguly ktory ruch ma byc akceptopwany a ktory odrzucany oferta soyoustart a ovh to 2 zupelnie rozne oferty.

I nie wymadrzaj sie kolego bo ja serwerami opartymi o systemy linux/free bsd administruje od roku jakos przelom 2011/2012

55ce9518d0555918gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...