Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia profesja

Shirisek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie brzmi:
Co lepiej wybrać? Knighta, Palka, Druida, Sorca? 
Facc
Z tego wszystko myślałem nad druidem aczkolwiek nie wiem czy warto.
Czekam na wasze zdanie na ten temat.

Opublikowano

Do profesji magicznych raczej potrzebny PACC zey przyjemnie sie gralo. Na faccu polecam pala /knighta. Jeżeli masz zamiar grac solo to pala bo nie zurzyjesz zbyt duzo na poty hp tak jak na knighcie.

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

No ma sd na 45 ale to beznadziejnie sie gra, jeżeli chcesz później kupić pacc to oczywiście druid. Zawsze potrzebny do team huntów. Profesje magiczne wiążą się z waste. Ek i paladyn na wyższym lvl'u przynoszą zyski. Gra na facc jest bardzo nudna, ograniczone spelle i expowiska, lepiej go zakupić.

graphic.png

Opublikowano

Chyba jednak przesadzacie, że Druidek nadaje się tylko na PACC, jakoś pewnie da się grać nim na FACC.

Opublikowano

Chyba jednak przesadzacie, że Druidek nadaje się tylko na PACC, jakoś pewnie da się grać nim na FACC.

Profesja magiczna bez czarów, tak wygląda gra druidem bez pacc, nie wiem jak Ty chcesz wbić ten 45lvl by mieć sd.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

W sumie wbić ten 45 lvl to nie aż taki problem jak będzie stawiał bota na rotwormy czy na coś :D tylko, że mu się pewnie trochę zejdzie jak wcześniej bana nie wyłapie, a jak ręcznie będzie expił no to może do końca sierpnia by się wyrobił :P

graphic.png

Opublikowano

Przeciez granie na facc to masochizm.

ED /MS na facc nie ma nawet exori  ~ , czym  ty chcesz bic sama rozga?

Aaaa i co do sd ,na faccu tak poszalejesz z sd ze hooho. nie mowiac ze robienie sd na facc to tragedia.

Opublikowano

do 20 lvla trolle, roty itp
potem mogą być kopalnie w kazo do 200+ tak jakos,
czasem jak się zrobi lootbag ze scale armor i battle hammer można powalczyć o gsa na poh :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...