Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje dotyczące serwera.

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako, że drogi moje i Gila się rozeszły postanowiłem zrobić nowy serwer.

Gilu już nie ma zamiaru stawiać serwerów dla tego mam zamiar zrobić coś gdzie nikt nie będzie mnie ograniczał :)

Co byście chcieli zobaczyć na nowym serwerze ?

Serwer na 100% to będzie hard i może S2 Medium.

Proszę o propozycje.

Opublikowano

Na hardzie mało kto gra, zrób medium.

Moim zdaniem gilowi by lepiej poszlo z S&F, bo gladka od nowa robić, to trochę jest pracy, a za sf więcej ludzi przepada.

logo.png

Opublikowano

Na hardzie mało kto gra, zrób medium.

Moim zdaniem gilowi by lepiej poszlo z S&F, bo gladka od nowa robić, to trochę jest pracy, a za sf więcej ludzi przepada.

Z Gilem serwera nie będę na 100% ponieważ przeraża mnie jego obojętność w stosunku do ludzi.

Opublikowano

Z Gilem serwera nie będę na 100% ponieważ przeraża mnie jego obojętność w stosunku do ludzi.

Weeker, popieram cię z całego serca !

Byłem ,, You Tuberem '' na ,, Jego '' serwerze, miał mnie w tylnej części ciała, pisałem do niego na różne sposoby ( Fora itd... ) w sprawie odcinków, lecz nie odpisywał, do tej pory...

Chętnie, będę nagrywał odcinki z twojego serwera HARD ;) !

Mhm...

Co do tematu, to moim zdaniem tak :

Typ serwera : HARD EXP !

Grzyby na start : 300 !

Złoto na start : 10 !

Klasy wyrównane !

Itemshop...

BRAK petów, to nie ten klimat sf'a...

Wojny gildii ?

25 % szans, na epicki przedmiot w Zbrojowni i Gabinecie Magii...

35 % szans, na otrzymanie grzybka z misji...

Jeżeli chodzi, o lochy, to powinniśmy zdobywać klucze, pomocnicy mogli by walczyć z nami.

Jak coś jeszcze wymyślę, to do ciebie się odezwę.

Opublikowano

Ile to już razy było takich tematów i wciąż nowe powstają... Prędzej czy później i tak każdy serwer padnie, ale nadal rodzą sie pomysły "jaki byście chceli serwer?". To chyba logiczne, że przeciętny gracz jest zainteresowany serwerem gdzie nie ma bugów, oraz administracja jest fair play w stosunku do graczy. ­Pewnie serwer powstanie i po kilku miesiacach padnie a jeszcze po jakimś czasie będzie reaktywacja. Nie mówię tutaj o tym serwerze, co ma "powstać", lecz o wszystkich. Podsymuwując serwer musi być dopracowany na ostatni guzik i atmosfera musi być widoczna. Serwery sf szybko się wypalają, można to wywynioskować po oglądalnosci tematów. Pozdrawiam. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...