Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ARXGaming - Prywatny serwer

fabianPROPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie chciałem zbierać 4 np. na Death Rally :) (szkoda że nie ma motoru) (PPSnajper-Mój nick)

Chce powiedzieć że jest Event-Jeżeli na serwerze będzie +1000 ludzi każdy dostaje 5000rp (i tak codziennie można zbierać 5000rp xD)

baner.png

Opublikowano

CC_Haamiah < Mój nick w grze. Zakładamy klan? Łatwiej będzie się dogadywać aniżeli pw, posty na forum, albo prywatne wiadomosci w grze do pojedyńczych person.

P.S. Klan założony. Nazwa FightClub. Zapraszam.

Opublikowano

Dziś 25.06 był mini update:

-Nowa nagroda za DogTags'y: FR-R2-Freezing (30 dni) (JUŻ MAM :D)

-Dodano nową kapsułę-Camo Warfare

-Naprawiono małe bugi :)

baner.png

Opublikowano

Nwm wątpię aby byli jacyś cheaterzy :P (Poza tym teraz ciężko o cheaty do cfa, nie opłaca się ich robić) Serwer na razie się rozkręca jest ok 300-400 osób online w południe, większość to ruski.

baner.png

Opublikowano

Oke. Podsumowując. Prawda jest taka że to serwer pełen arabów i ruskich, 70% to pipki z CFFG, które nawzajem robią sobie dobrze. Na 4 rozgrywki dziś = 4x kick. Dodatkowo cheatów oficjalnie nie widać, za to farmy to wszędzie spotać można. Tak więc jeżeli ktoś myśli o donate, to niech  z 10 razy najpierw się zastanowi kogo wspiera. 70% to pipki z CFFG.

P.S. 7x kick. Interesująco to wygląda -.-

Opublikowano

Prawda xD te ruski potrafią kickować w najmniej odpowiednim momencie:

Ehhh był event przepraszam że nie ogłosiłem ale grając w cfa od 27.06 do 28.06 można było dostać Skrzynki :P

*Nie było mnie w weekend*

baner.png

Opublikowano

Co do TS. Ogarnie się, gdy będzie nas o kilka osób więcej. Póki co można korzystać z ts'a mpcforum. Roomy publiczne. Zapraszamy do FightClub'u. Rośnijmy w siłę ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...