Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Online - cheat w którym możemy rzucać worki pieniędzy?

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś sobie beztrosko grałem w GTA V Online i nagle typek przede mną zaczął generować woreczki, nie takie zwykłe, bo jeden miał w sobie 40k $$$. Pozbierałem wszystkie i zyskałem ponad 1,5 mln $$$. (później zaczął respwanić jelenie, ale to szczegół). Szczęśliwy zacząłem szperać po necie w poszukiwaniu takiego właśnie cheata, jednakże żaden nie sprostał moim wymaganiom. Wiecie może, jak to się nazywa? Jeśli to jest Cheat Egine, to powiedzcie, ale nie szukajcie filmiku.

Opublikowano

­Myślę, że zwykły trainer będzie działał, wystarczy, że w google wpiszesz "gta online trainer". ;)

Opublikowano

Przeszukaj np. mpgh, z tego co widzę to tam jest od groma tego... 

Tylko pamiętaj, że możesz dostać bana (R* ostatnio ogłosił, że bierze się za cheaterów)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Przeszukaj np. mpgh, z tego co widzę to tam jest od groma tego... 

Tylko pamiętaj, że możesz dostać bana (R* ostatnio ogłosił, że bierze się za cheaterów)

Od ok 2 miesięcy chyba scripthooka uzywalem,bana brak

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Od ok 2 miesięcy chyba scripthooka uzywalem,bana brak

Cieszy mnie to po luju. 

Niecały tydzień temu R* oświadczył, że bierze się za cheaterów. To po pierwsze. 

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52451/update-targeting-cheaters-in-gta-online

Po 2, ile ludzi gra w GTA? Dajmy na to, że zarówno na PC jak i konsolach jest łącznie 10mln ludzi aktywnych każdego dnia/tygodnia. 

Niech 25% cheatuje, zobacz jak małym procentem z tego, jesteś Ty. 

Jeden cheatuje umiejętnie, inny nie i na przypał jak osoba z opisu - wystarczyłby jeden raport ze strony autora tematu, i koleś leci z online.

Pamiętaj, na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak. 

@btw. dane które podałem, nie są wzięte z dupy, bo jak mówi Steamspy, ponad 2,5m ludzi ma GTA V zakupione na samym steamie (dodaj do tego konsole + wersję non-steam. A aktywnych (teraz) jest około 1.3m)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zawsze można z R* się dogadać po banie i powiedzieć, że kolega bez zgody właściciela GTA V (czyli np. mnie) używał cheatów, powinni wtedy odbanować i ostrzec, że za drugim razem nie odbanują. Bo trochę bez sensu płacić 150 zł, a potem gry nie mieć.

Opublikowano

Cieszy mnie to po luju. 

Niecały tydzień temu R* oświadczył, że bierze się za cheaterów. To po pierwsze. 

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52451/update-targeting-cheaters-in-gta-online

Po 2, ile ludzi gra w GTA? Dajmy na to, że zarówno na PC jak i konsolach jest łącznie 10mln ludzi aktywnych każdego dnia/tygodnia. 

Niech 25% cheatuje, zobacz jak małym procentem z tego, jesteś Ty. 

Jeden cheatuje umiejętnie, inny nie i na przypał jak osoba z opisu - wystarczyłby jeden raport ze strony autora tematu, i koleś leci z online.

Pamiętaj, na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak. 

@btw. dane które podałem, nie są wzięte z dupy, bo jak mówi Steamspy, ponad 2,5m ludzi ma GTA V zakupione na samym steamie (dodaj do tego konsole + wersję non-steam. A aktywnych (teraz) jest około 1.3m)

Ale czemu się tak unosisz? Ja tylko powiedziałem coś o sobie ^.^

Jeśli mieliby banować,to nie było by połowy graczy.

Zawsze można z R* się dogadać po banie i powiedzieć, że kolega bez zgody właściciela GTA V (czyli np. mnie) używał cheatów, powinni wtedy odbanować i ostrzec, że za drugim razem nie odbanują. Bo trochę bez sensu płacić 150 zł, a potem gry nie mieć.

\

Tak,napewno uwierzą xD

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Faktycznie, też się na tym kiedyś zastanawiałem. Ale jest jeden problem.

Może i kupiłeś grę za 150zł, ale to Cię nie usprawiedliwia przed cheatowaniem. Poza tym, akceptowałeś przecież regulamin. Tak! Regulamin, i w tym tkwi problem.

Opublikowano

Na ile banuje R* za haxy? I czy jak będę sobie umiejętnie ich używał to ryzyko bana maleje?

Podejrzewam, że na zawsze. Chyba najlepiej na osobnej sesji, gdzie nikogo nie ma, to nie będzie miał kto Cię zgłosić, ale będziesz musiał często sprawdzać, czy ktoś czasem do niej nie dołączył.

Opublikowano

Podejrzewam, że na zawsze. Chyba najlepiej na osobnej sesji, gdzie nikogo nie ma, to nie będzie miał kto Cię zgłosić, ale będziesz musiał często sprawdzać, czy ktoś czasem do niej nie dołączył.

Wczoraj ten temat mnie zainteresował i troszkę poczytałem. Za pierwszym razem dostajesz bana na 2 tygodnie, za drugim na miesiąc, a za trzecim na zawsze.

Opublikowano

Wczoraj ten temat mnie zainteresował i troszkę poczytałem. Za pierwszym razem dostajesz bana na 2 tygodnie, za drugim na miesiąc, a za trzecim na zawsze.

To nie tak źle. Nadal czekam aż ktoś mi poda trainera na online, bo działają tylko na SP :/

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli nadal aktualne: 

Ja używałem na online Mod Menu - w moim przypadku był to Nigger Menu i działał świetnie. Ma on dużo funkcji. Kasę dawałem sobie w sesji prywatnej i nie wyłapałem bana, po dodaniu sobie pieniędzy moda usunąłem i pokupiłem sobie pojazdy oraz domy. Używałem go w czerwcu i nadal nie mam bana. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDevisso Byłbyś w stanie znaleźć i podać mi link? Byłbym naprawdę wdzięczny.

Nie jestem pewien czy ta wersja działa, ale spróbować można :

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/6777e1d8cab8310cd4e633e3d6ecab80c1b4873c9392b0d9281578b82002fa6a/analysis/1439674651/

Link : http://sendfile.pl/pokaz/463175---BlAl.html

Wszystkie pliki wklejasz do folderu z grą i odpalasz gta online.

Aby uruchomić modmenu podczas gry kliknij F4, do poruszania się po menu używaj NUM2/NUM8/NUM4/NUM6 oraz NUM5/ENTER

Radzę nie używać w sesjach publicznych, bo ktoś cię może zreportować. Najlepiej w sesji tylko dla zaproszonych/prywatnej.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...