Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest macro?

szymonekeqq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Ale nie w każdej chyba.

Zwykle myszki z macro są droższe, np moja Bloody V7m za koło 90zł ma, tylko jest oddzielnie płatne jeżeli nie ma cracka na aktualna wersję sterowników. Możesz też macro ustawić np na tłumienie recoila (sam symuluje ruchy żeby pociski w 1 miejsce leciały - oczywiście do każdej broni inne)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Tez mam bloody(zl5 sniper) i polecam te myszki , ale nie tylko dla samego macro.

Myszka tlumi recoil sama w sobie i daje no spread'a.

Do tego jest ultra czula i szybka.

PS:https://www.youtube.com/watch?v=VNhpquM2-qkTutaj mozesz zobaczyc zmiane broni z snajperki na pistolet i znow na snajperke to wlasnie moze wykonac za ciebie makro.

Tyle , ze tu akurat jest czysty skill w robieniu qs i no recoil famasa w krwi gracza :P

Polecam ogladac takie filmiki i ciwczyc i jeszcze raz cwiczyc jak ja z kilkoma eslowcami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...