Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompozycje na duoq, wasze propozycje.

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie mam silver IV. Dawno nie grałem w lola, ale sobie myślę, ze moglbym wejśc jednak do tego golda. Wolalbym jednak duo, bo nie lubie grać w lola soloq, jest to dla mnie nudne, monotonne. Po prostu w dwójkę raźniej. Dotychczas gralem na duoq, wszystko  szlo pięknie, ale spadlismy z kolegą o dywizje (lige?) Cóż, mniej więcej wiem jak działa duoq, albo jst się dobrym i wygrywa większośc, albo słabszym i to przeciwne duoq wygrywa. Dajcie więc jakieś propozycje 2 championów, które są dobre do carrowania na duoq. Poproszę o jungle + mid i jungle + top. 

Opublikowano

Katarina , malzahar , sejuani, 

Coś na jungle co ma dużo CC i jest tankiem , a na mida coś co może zabić przynajmniej 2 w TF

Opublikowano

ja głównie gram junglerami, ale co powiecie o takich junglerach jak Wukong. fiddlestick. pantheon, kha'zix, nidalee, lee sin, nocturne? Czyli takimi bardziej assasinami bym powiedział, a do tego na midzie ktoś taki jak: orianna, xerath,  lulu

Opublikowano

ja głównie gram junglerami, ale co powiecie o takich junglerach jak Wukong. fiddlestick. pantheon, kha'zix, nidalee, lee sin, nocturne? Czyli takimi bardziej assasinami bym powiedział, a do tego na midzie ktoś taki jak: orianna, xerath,  lulu

Graj mainem - nie jest potrzebna nie wiadomo jak dobra kompozycja na Twoim poziomie. Ja polecam nocturna, jeżeli ogarniasz go - bardzo fajnie się nim carruje gry.

League of Legends

Opublikowano

Polecam grac na jungli gragasem na low elo jest op i go nie banuja:) + jakis offtank na topie:) np shyvana badz yasuo i robicie combo wombo;)

Opublikowano

quinn + blitz bot wygrany 

albo brandem idziesz na suppa i sam carrujesz gry 

Opublikowano

Cho'Gath mid - jestes tankowaty i robisz w uj dmg

Amumu/Sejuani/Gragas jungle

Razem z kolega tworzycie mega super front line z duzym dmg i CC, jestescie po prostu nie do przebicia. A jeszcze jak na midzie w fazie lane'ingu bedzie ogarniety cho gath to sie wyfeeduje na przeciwniku bo w silverze raczej go za bardzo nie skontruja

Co do assasynow na jungli nie polecam w tej mecie.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Cho'Gath mid - jestes tankowaty i robisz w uj dmg

Amumu/Sejuani/Gragas jungle

Razem z kolega tworzycie mega super front line z duzym dmg i CC, jestescie po prostu nie do przebicia. A jeszcze jak na midzie w fazie lane'ingu bedzie ogarniety cho gath to sie wyfeeduje na przeciwniku bo w silverze raczej go za bardzo nie skontruja

Co do assasynow na jungli nie polecam w tej mecie.

Dlaczego? Jeśli przeciwny team ma np. 1 offtanka i 1 tanka a reszta teamu to damage to czemuby nie próbować wycarrować early jakąś postacią pod dmg

Opublikowano

Ludzie on jest w srebrze a tam panuje ta sama zasada co w brązie, żeby wygrać musi robić spory dmg np. Xin albo master, kij z tym że jest meta na tanków, ale to srebro tam ludzie nie umią grać.

Opublikowano

Ludzie on jest w srebrze a tam panuje ta sama zasada co w brązie, żeby wygrać musi robić spory dmg np. Xin albo master, kij z tym że jest meta na tanków, ale to srebro tam ludzie nie umią grać.

a czy pantheon nie jest takim lepszym xinem? Co o tym myślisz?

Opublikowano

Panth posiada taką samą moc co lee do mid gamea będzie bił sporo a poten wszyscy poskładają armory i nic juz nie zrobi za to xin.. to xin xD Wskakuje w adc, apc q+e ult od razu i typa prawie nie ma a efekt zadowalający przez cała grę.

Opublikowano

Panth posiada taką samą moc co lee do mid gamea będzie bił sporo a poten wszyscy poskładają armory i nic juz nie zrobi za to xin.. to xin xD Wskakuje w adc, apc q+e ult od razu i typa prawie nie ma a efekt zadowalający przez cała grę.

Są opinie, ze w late xin również jest slaby. Już sam nie wiem.

Opublikowano

Z własnego doświadczenia:

Najpierw mid+jungle

Yasuo + Diana = Co gank po 6 lv był dla nas kill, w late ult na 5 bez większego wysiłku.

Lulu + Wukong =  Kongiem kolega szedł prawie w full dmg, składał jak było trzeba troche deffa, ale i tak miał przebicie i 400 dmg. Wbijał w tf ja go ultowałem i to było koniec tfu dla enemy xD

Orianna + Sejuani= ult seju + wbita z moją kulką robiła zamieszanie.

Kata + Amumu= To co wyzej

Cassio + Seju/Amumu= także masakryczne kombo dla przeciwników.

Top + Jungle

Tutaj nic szczególnego gdyż mainuje mida xD

Gnar + jakiesz dpsy mi się fajnie grało Vi/Kha

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Są opinie, ze w late xin również jest slaby. Już sam nie wiem.

chyba że pójdzie sie nim full tanka co jest głupotą to tak, ale jeżeli sytuacja tego wymaga to wtedy wystarczy nam botrk, item na AS, thornmail i efekt taki sam jak robieniu go pod dmg.

A i Xin nigdy nie był słaby bo nalezy do postaci on-hit typu master, fiora, trynda etc.

Opublikowano

Katarna/lb - mid =op dmg + passive + easy game :>

nie chce grac op pickami, ktore i tak dostaną nerfa i są czesto z resztą banowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...