Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na czarno?

iiiytiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wracam do metina po dłuższej przerwie i chciałbym zapytać jak to jest z cheatami teraz. Czy da się zarobić na fishbocie? A może jakieś inne "brudne" sposoby zarabiania?

Opublikowano

Oczywiście da się zarobić cheatując - dokładnie tak jak napisałeś, chyba najbardziej skuteczny jest FB.

Możesz także próbować dropić jakieś itemki na exp bocie/kamer modzie i potem zbierać yang, sellać etc.

Hacki na ten moment są wykrywalne, więc będziesz musiał się kryć, trochę też siedzieć przed kompem żeby to wszystko ogarnąć i nie dostał bana z mostu.

Na początek polecam kamermoda:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Jeśli coś większego - m2bob. płatny, ale o wiele wiele lepszy:

http://m2bob.net/?s=h

Opublikowano

Jak narazie to całkiem nieźle mi idzie. Lecę na 4 FB o próbuję zarobić na rybach. Powiedzcie, jakie metody wykrywania przez GM są, jak kiedyś grałem to zmieniał się w jakiegoś moba np ognisty król a potem pytał czym był. Za czasów FB "nad głową" to była rzeź, bo nikt nie miał prawa zobaczyć. Czasami poprostu szeptał i jak chwile nie odpisujesz = ban. Ktoś jest biegły jak jest teraz?

Opublikowano

Każdy GM ma swój sposób sprawdzania, są też tacy co po prostu stoją obok Ciebie i patrzą.

Ja się nie spotkałem jeszcze z wieloma sposobami, zazwyczaj po prostu jak odpisałeś na pw to było git  :) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Jak narazie to kwitnie w najlepsze, chyba więcej konto zrobię 30tek ale nie wiem czy RAM uciągnie. Macie jakiś pomysł?

I co z tym botem m2bob, czy to jest to, co kiedyś dawno latało i wkurwiało wszystkich? Te auto expy?

@edit:

Jak jest z powiązywaniem banów? Na jakiej zasadzie to działa i czy w ogóle działa?

Opublikowano

Nie wiem czy to to, bo ja zawsze ustawialem kamermoda.

Jeżeli zbanują Cię na jedno konto to pewnie bd szukac innych po przez IP. albo po logach. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Opublikowano

Aktualnie fish leci na 9 kontach, w grupkach po 3 boty każdy inne ch. Bana jeszcze nie złapałem.

Ktoś wie dokładnie jak to powiązywanie kont się odbywa? Poprzez zalogowanych w tym mowmencie jakoś, czy wszyscy z klienta dostają bana czy tylko mail? Odeślijcie mnie do tematu gdzie to było opisane.

Opublikowano

Aktualnie fish leci na 9 kontach, w grupkach po 3 boty każdy inne ch. Bana jeszcze nie złapałem.

Ktoś wie dokładnie jak to powiązywanie kont się odbywa? Poprzez zalogowanych w tym mowmencie jakoś, czy wszyscy z klienta dostają bana czy tylko mail? Odeślijcie mnie do tematu gdzie to było opisane.

bana dostajesz na all konta jeśli masz konta na jednym emailu co np.łowisz.Bana dostajesz w ten sposob jezeli zbanują ci jakies konto sprawdzaja z kim czesto handlowalo te zbanowane konto i przez to idzie powiazanie i te konta banują.I bzdura jest banowanie po ip.Gdyz boty se lataly po m1 rozne ch to tylko bana dostalo jedno konto z ch4.

/niereg. sygna

Opublikowano

Zbanowana została jedna grupka ale ona była testowa. Postawiłem w dzień i zostawiłem. Tylko na nich poszły bany, reszta nietknięta. Mam inne pytanie. Czy GM może jakoś wejść do DT? Czy lecenie na kamerze w dt jest bezpieczne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...