Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthanaMt2.pl

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni serwer był fajny, przyjemnie się grało, przypominał starego Diamonda, osobiście nie zagram ale życzę powodzenia. 

Odkrywca
Opublikowano

Serwer jak i prezentacja wygląda fajnie. 

Mam nadzieję, że start odbędzie się bez żadnych problemów z +500 online.

Powodzenia. ;)

ps. adrian jest rudy.

Poprzedni serwer był fajny, przyjemnie się grało, przypominał starego Diamonda, osobiście nie zagram ale życzę powodzenia. 

No i to rozumiem :) , bez spiny na spokojnie... a nie jak 50% dzieci na tym forum...

­

Opublikowano

Pisałem coś wyżej -,-... 

serwer padnie pewnie po kilku dniach :P lub jak z isem wyjdzie na + pewnie   :P.

Żaden mój  serwer nie padł po kilku dniach... 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Żaden mój  serwer nie padł po kilku dniach... 

­

,, Nie padł" ale są na skraju upadku po kilku dniach taka prawda, nie powinieneś się brać za reaktywację jakiś serwerów tylko zrobić coś swojego bo jak widać podstawowych bugów nie potrafiłeś naprawić na Karies/Ethanis a co tu będzie zobaczę po starcie. Zapewne znowu zarobię trochę zł na bugach. 

@top Serwera nie polecam, technik nie powinien się zajmować serwerami do reszty z teamu nic nie mam i życzę im miłej współpracy z iZumim. Ja nie polecam tylko z jego powodu.

Opublikowano

,, Nie padł" ale są na skraju upadku po kilku dniach taka prawda, nie powinieneś się brać za reaktywację jakiś serwerów tylko zrobić coś swojego bo jak widać podstawowych bugów nie potrafiłeś naprawić na Karies/Ethanis a co tu będzie zobaczę po starcie. Zapewne znowu zarobię trochę zł na bugach. 

@top Serwera nie polecam, technik nie powinien się zajmować serwerami do reszty z teamu nic nie mam i życzę im miłej współpracy z iZumim. Ja nie polecam tylko z jego powodu.

Chłopie Ty mnie nie znasz w ogóle nie było żadnego błędu jakiego nie potrafiłem naprawić na karies czy ethanis. 

Na Ethansie prawie nie ma błędów jakieś drobne które przeoczyłem więc nie pisz głupot.  

A tutaj będzie open beta żeby wyeliminować wszystkie bugi jakie są :) 

­

6222704500-1434194730.png

Odkrywca
Opublikowano

Karies jest na skraju upadku bo się przejadł z tego co mi się wydaję to jednak troszkę stał z dużą ilością graczy w granicach tysiąca, Ethanis to była pomyłka i serwer po prostu nie wyszedł.

­

Opublikowano

skille na easy robić i do tego dropić kamole ?

Dodał bym więcej stron eq,niekończonce się potki,zmianki,dodania

Obczai się po starcie co z tego wyszło ;p

mojasygnan.png

Opublikowano

skille na easy robić i do tego dropić kamole ?

Dodał bym więcej stron eq,niekończonce się potki,zmianki,dodania

Obczai się po starcie co z tego wyszło ;p

Przecież zumi nie postawi niczego na source bo nie potrafi ;) O tylko potrafi odkupić pliki i nic więcej.

Bronie 75 jak?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...